4 знака, които са сродни души на зодия Телец

13330
4 знака, които са сродни души на зодия Телец
Снимка: iStock

Със сигурност ще имате определени очаквания за вашия перфектен съпруг, когато Венера, планетата на любовта, красотата и лукса, доминира във вашия зодиакален знак. Ако сте Телец, неподвижен земен знак, бихте предпочели да изчакате правилният човек да дойде, отколкото да губите време в неподходящи съвпадения. Ето кои са зодиите, които биха могли да бъдат идеалната сродна душа за Телеца.

Това са най-пестеливите зодии

1. Дева

Девата, подобно на Телеца, е земен знак, което ги прави надеждни и практични. И двамата са променливи знаци и могат да се адаптират към променящите се обстоятелства. Според астрологията земните знаци са строителите и планиращите сред нас. Следователно, за сродна душа Телец, Дева може да бъде благодат. Дева-Телец могат да постигнат нови висоти заедно. Отново Телецът предлага тази стабилност, но Девата е гъвкава и реалистична и няма да спре да работи, докато задачата не бъде изпълнена.

Съвместимостта между Телец и Дева е силна за постигане на цели. Въпреки че връзката между двата земни знака може да не изглежда като най-секси съвпадението, това не е така с тези двама. Девите харесват сексуалната близост и не се колебаят да експериментират в леглото.

2. Везни

Тази двойка земя и въздух не изглежда да има много очевидни прилики на пръв поглед. Въпреки че земята и въздухът не се разбират, това сдвояване работи добре поради връзката с Венера. Венера във Везни е по-обективна и постига целите си, като пленява другите около себе си, но Венера в Телец е по-субективна и естествено привлича хората към тях.

За сродна душа Телец, Везни е един силен партньор. Съвместимостта на Телец и Везни включва огромна любовна енергия, произведена, когато се съберат.

Най-мързеливата зодия. Ето коя е тя

3. Риби

Една от най-добрите сродни души на Телец е Риби, защото нищо не хармонизира с неподвижната земя, както променливата вода. Съвместимостта на Телец и Риби е взаимноизгодна и динамична. Докато Риби допринасят с несравнима любов, отдаденост и идеализъм в партньорството, Телецът предлага стабилност и случайна проверка на реалността, от която Рибите се нуждаят.

Според астрологията, когато тези зодиакални знаци работят заедно, различията им намаляват неимоверно. Телецът и Рибите обикновено се влюбват до края на живота си. Следователно, въпреки неизбежните неуспехи, които ще срещнат, те винаги ще намерят решение.

4. Рак

Преди да започнат смислена, дългосрочна връзка, Телец и Рак са близки приятели. Други може да са във възторг от тяхната комуникация и химия. Тези хора имат отлични междуличностни и вербални умения за изразяване. Те са толкова спокойни един с друг, че могат бързо да предадат емоциите си. Бързо се свързват и емоционално се допълват един друг.

Съвместимостта на Телец и Рак е толкова изключителна, че те могат да споделят чувствата си един към друг изключително красиво и без колебание за кратък период от време. Хората Телец винаги следят чувствителността и емоционалното състояние на партньора си, което е подобно на зодия Рак. Те никога не позволяват на партньора си да показва много емоции. Но понякога твърде високите очаквания един към друг могат да бъдат катастрофални. Въпреки това е изненадващо колко добре се разбират.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

19-ти април: Късмет за Раците, но черна котка ще мине път на Девите

Дневен хороскоп за 19 април 2024 г.

Фаза на Луната на 19 април 2024 г.

Идващото Пълнолуние ще изчисти негативната кармата на 4 зодии!

Страшни тарикати: Кои зодии винаги ни удрят в кантара?

Не Велики, а "Проблематични Четвъртък" ще имат тези зодии!

В Четвъртък: Дъжд от пари ще се излее над главите на 4 зодии!

На 18-ти април: Числото 18 ще вдъхне нов живот на 4 зодии!

Уникално късметче за всяка зодия за 18 април 2024

Дневен любовен хороскоп за 18 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com