Астрологичен противник: Кой е основният ви враг според зодията и на какво може да ви научи?

13300
Астрологичен противник: Кой е основният ви враг според зодията и на какво може да ви научи?
Снимка: iStock

Всеки човек има свой астрологичен противник. Определя се от разположението по оста, в краищата на която има две съзвездия - знаците на зодиака. Те са противоположни не само по местоположение, но и по характер, защото са в опозиция. Двата знака често са конфликтни за цял живот, тъй като личностните им характеристики са твърде различни.

Конфликтната двойка е две проявления на едно и също нещо. Само вашият опонент може да ви покаже онези слабости, които вие самите не забелязвате. Това е сянката, която търсите да покриете със себе си, със своето съзнание.

Основни конфликтни двойки сред зодиите

Овен и Везни

Основното недоразумение между тях е социалната сфера. Ако Овенът има нужда преди всичко да осигури комфорт за себе си, то Везните ще бъдат хронично раздразнени от това. Егоистът и алтруистът не могат да се разбират по дефиниция. Но виждат, че в нещо са прекалили, защото всяка крайност създава проблеми. Овните могат да страдат от прекален егоизъм, а Везните от желанието да угодят на всички.

Зодиакални двойки, които са най-силни заедно

Телец и Скорпион

Телецът не обича да влошава отношенията, защото това го вади от зоната му на комфорт. За него най-важното е да бъде спокоен, да си осигури странични пътища и понякога да разкрасява реалността в името на високата цел на идеализма. Но Скорпионът е отвратен от такава позиция: нека всички видят какво се крие зад романтичния параван, нека маските отлетят. Хората, родени под това съзвездие, обичат да изваждат другите на светло, така че може да бъде трудно да се разбирате с тях.

Близнаци и Стрелец

Не могат да се помирят заради отношението си към важните неща. За Близнаците бързината със заключенията е органична, те не се напрягат особено, като се потапят в същността на проблема и лесно разпространяват слухове, защото са много общителни. Но за Стрелеца е важно да стигне до дъното на истината, да подходи фундаментално към въпроса. Винаги са ядосани на начина на Близнаците да опростяват сложните неща.

Кои зодии си подхождат с Водолей - двойки създадени за Рая

Рак и Козирог

За тези хора е трудно да изградят хармонични отношения, защото имат различни подходи към кариерните и семейните проблеми. За Козирога има ясна последователност: първо работата, после всичко останало (ако изобщо има време за това). И Раците напразно ги призовават да се съсредоточат върху къщата, роднините и живота. Но това едва ли ще успее, защото Козирогът е убеден кариерист, а Ракът е непоправим романтик.

Лъв и Водолей

Тези зодии са свободолюбиви и обичат да проявяват творчество във всичко, но избират различни методи. Лъвът е голямо дете, което обича подаръците, шума, вниманието и безделието. А Водолеят е владетелят на хаоса, който се е опитомил. Той няма да изпадне в нарцисизъм, въпреки че знае собствената си стойност, обича ясния план, дори ако самата идея е луда.

Кои са 4 – те двойки зодии, които много вероятно да се разделят през 2023 година

Дева и Риби

Напълно различни възгледи за реда и логиката, за необходимостта да се държиш в рамките. Девите не могат да се примирят с мечтателността на водния знак, вътрешното му разстройство, мудността. И Рибите, които винаги изхождат от настроението си, не разбират как винаги можете да действате систематично, без да излизате от графици и режими.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

На кои зодии Съдбата определя да имат най-тежкия живот

29-ти март: Луд късмет за Лъвовете, но големи проблеми за Рибите

Дневен хороскоп за 29 март 2024 г.

Фаза на Луната на 29 март 2024 г.

Кои зодии правят панаир и за най-малкото нещо?

Край на проблемите: Кои зодии ще обърнат нова страница в живота си?

4 зодии ще са червиви с пари през следващите 3 месеца

Уж добрички, но тези 4 зодии не са цвете за мирисане

Търпение и пак търпение: Времето работи за тези 3 зодии!

През Април: Лютите рани в сърцето на 4 зодии ще зараснат

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com