Как да изберем надежден мъж: Най-добрите семейни мъже по зодия

12900
Как да изберем надежден мъж: Най-добрите семейни мъже по зодия
Снимка: iStock

Всеки има свои критерии за добър семеен мъж, но ние разчитахме на основните критерии, правейки класация на най-грижовните съпрузи - от условно най-лошия до най-добрия.

12 място - Овен

Бракът е една от слабостите на Овена. Такъв мъж знае как да се бори и, уви, ако не се реализира в живота, може да започне да се бори с домакинството. От спасител Овенът лесно ще се превърне в агресор, следователно само жена, която знае как да хармонизира, преговаря и убеждава към дипломация, може да се омъжи за такъв партньор.

11 място - Водолей

Свободолюбивата и необичайна природа често дава на Водолея късна сериозна връзка. Водолеят често има много приятели, които го насочват към див живот. Единствената, която може да издържи, е една силно семейна жена, която стъпка по стъпка, с голямо търпение ще стопли замръзналото сърце на Водолея.

10 място - Близнаци

За Близнаците са важни приятелите, комуникацията и връзките, така че семейството не е на първо място. Жената, която може да устои на неспокойните Близнаци, трябва да е мъдра, склонна да учи с примера си вечно подмладяващия се Близнак

4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата 23-27 ЯНУАРИ 2023

9 място - Скорпион

Този знак не бяга от отговорност. Той обича като огън и мрази по същия начин. Ако приемете Скорпиона такъв, какъвто е с всичките му „странности“, ще получите всеотдаен и силен партньор, на когото можете да разчитате във всичко.

8 място - Козирог

Стабилен, целенасочен, задължителен и практичен. Изглежда идеалният партньор! Но не! Той е запален работохолик, а това не е за всеки. Можете да разчитате на този човек, смирението и дългът не са празни думи за него.

7 място - Дева

Отговорен, педантичен и задълбочен партньор. Той цени дълга, репутацията и затова се интересува от брака. Девите са трудолюбиви, готови да работят за благото на семейството. Но тяхната прекомерна критичност може да навреди на брака.

Кои зодии си подхождат в любовта и са идеалните партньори един за друг?

6 място - Риби

Мечтателни са и се поддават на чуждо влияние. Те се характеризират с подозрителност, живот в собствения си свят. Бъдете приятел на красивата Рибка, умейте да чувате и тогава заедно можете да разберете Дзен.

5 място - Лъв

Лъвовете са удивително щедри, великодушни, искрени и честни. Избрал своята лъвица, Лъвът ще я защити от всички трудности, ще й остане верен и ще изгради своята гордост.

4 място - Рак

Ракът се смята за най-семейния знак. Домът за Раците е зона на комфорт, така че те често остават там. Ако мъжът Рак искрено обича, той ще направи жената си щастлива!

5 зодии, които постоянно нямат късмет в любовта

3 място - Стрелец

Стрелецът е справедлив, късметлия, искрен и знае как да спазва законите. Той е заклет идеалист и прекален оптимист. Той ще ви подкрепя, вдъхновява, помага и решава всички семейни проблеми с невероятна практичност.

2 място - Везни

Най-добрите дипломати, което е важно за изграждането на отношения. Везните са целеустремени, така че семейните цели лесно ще се постигат. Това е нежен, контактен, инициативен партньор, но понякога колебанието пречи на вземането на решения.

1 място - Телец

Това е най-балансираният, семеен и спокоен човек. Семейството е на първо място за него, той обича децата и е готов да изгради живота си, като вземе предвид най-добрите ползи за тях.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Кои зодии ще имат "ден на отворените врати" за всички проблеми

В Петък: Слънцето ще освети пътя на 4 зодии към богатството!

Числото 29 прави Петъка "ден на късмета" за 4 зодии!

Съвет за всяка зодия за днес, 29 март 2024

Дневен любовен хороскоп за 29 март 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 29 март 2024

На кои зодии Съдбата определя да имат най-тежкия живот

29-ти март: Луд късмет за Лъвовете, но големи проблеми за Рибите

Дневен хороскоп за 29 март 2024 г.

Фаза на Луната на 29 март 2024 г.

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com