Диваните - важна фокусна точка във всеки хол

22670
Диваните - важна фокусна точка във всеки хол
Снимка: Андоли Мебели

Диванът е една от най-често употребяваните вещи в дома ви – място за почивка, сън, сутрешното ви кафе, вечерните новини. Ежедневна употреба на дивана, вашата необходимост от комфорт, фактът, че не се подменя често с нов, съчетани с това, че посрещате гостите си в хола и те неминуемо ще го видят, правят избора на тази мебел трудна задача, изискваща прецизност и обмисляне. Не избирайте дивана си само по дизайна. Разбираме, че се изкушавате да очаровате гостите си с авангардната визия на меката ви мебел, но ако тя не притежава необходимото качество, устойчивост, не доставя комфорт и удобство и не е съобразена със стила на дома ви, то въпросният дизайнерски диван не е „вашият“.

Затова ние сме тук да ви запознаем с Мебели Андоли, които произвеждат качествени мебели в голям асортимент и на ниски цени вече над 20 години - ъглови дивани, П-образни дивани, дивани и кухненски ъгли, заедно с фотьойли, табуретки и тапицирани легла. Най-хубавото е, че можете да направите индивидуална поръчка, като посочите дамаска и размери, които предпочитате от избрания модел. Служителите са изключително любезни и отговарят на всяко запитване до 30 минути.

В тази статия ще обърнем по-подробно внимание на ъгловите дивани за хол и П-образните такива и техните специфики, за да ви помогнем с избора на качествени мебели на достъпни цени.

Търсите висококачествен диван, но не искате да изхарчите цяло състояние? На точното място сте. Всички дивани разполагат с поне една ракла за багаж. Седалките и облегалките се изработват от висококачествена пенополиуретанова пяна, еко кожа или висококачествена дамаска сирийско производство с минимум 60-70 хил.цикъла на употреба, а пълнежът на възглавниците е ситно смлян ковафоам. Мебелите с марка "ANDOLI" са изработени от висококачествени материали гарантиращи удобство, здравина, комфорт и дълъг експлоатационен живот.

Ъгловите дивани на Андоли са универсални и няма да намерите по-перфектни за вашия хол. Ляв или десен ъгъл се определя при монтажа и може да се обръща, когато пожелаете.  Подлакътниците и основата на диваните (местата най-много застрашени от замърсяване) са тапицирани с изключително здрава еко кожа и се почистват лесно. 

Защо да изберете Андоли?

1. Всички поръчки се доставят в България със собствен специализиран транспорт или доверен куриер за да гарантират безопасното пристигане на Вашите поръчки.

2. Ако се чудите как да платите? Андоли имат решение - не се изисква аванс или предплащане. Плащането става в брой в момента на доставката или може да вземете своите мебели на изплащане!

3. Гаранция за качество и най-добра цена.

4. С всеки диван, ъглов или П-образен получавате и подарък килим!

Вече сте впечатлени? Разгледайте богатия асортимент от стоки за дома и офиса на сайта на Мебели Андоли. В момента в сайта има страхотно намаление!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com