Коледа не е отменена!

25581
Снимки: Книжарница Елфите

Макар и по-особена и тази година Коледа ще има. Животът продължава и независимо от ограниченията и трудностите, които всички срещаме в ежедневието си, спазвайки всички правила за безопасно пазаруване или онлайн поръчки, коледните покупки ще бъдат възможни. Всички статистики сочат, че най-търсените коледни подаръци са играчки и сувенири. Разбира се, че децата са най-важни, въпреки че днешното поколение по презумпция е презадоволено. Така се оказваме в трудната ситуация с търсене на подарък за деца, които си имат всичко.

За щастие има места, където човек може да намери нещо по-различно от масовото предлагане в големите магазини и рекламите в детските канали. Едно такова място са Дървени играчки - книжарници Елфите. Приказно е не само името. Асортимента, освен всички канцеларски принадлежности и „най-качествените ученически раници“ включва и брилянтна селекция от дървени играчки, креативни и образователни игри, както и подбрани заглавия на български и английски език, предимно за деца. Основното, което прави впечатление е многообразието от класически, ретро играчки, настолни игри и винтидж продукти.

Въпреки ерата на мобилните телефони и компютрите в последните години се наблюдава изключително засилен интерес към игрите от близкото минало. Тенденциите на пазара на играчки в глобален мащаб, трайно сочат за триумф на винтидж и ретро дизайна. Ренесанса на играчки като калейдоскопа, пумпала, прашката, играта на дама, ластика за скачане или стъклените топчета е отчасти обясним от носталгия по  времето прекарано в безгрижни игри на улицата.

Но това съвсем не е всичко, определящо успеха на ретро вълната в сектора. Класическите дървени играчки носят съвсем различно усещане. Това са играчки с дух, носители на съвсем различен заряд, носещи усещане за топлота и уют. Естествени материали, учене чрез игра са част от философията на Монтесори и Валдорф, в които дървените играчки играят основна роля. От огромно значение е разбира се и високото качество, обвързано с определени еко стандарти, стандарти за безопасност, социалноотговорни производства и инвестиции в неща като дизайн, иновации и т.н.

В контекста на възможната Коледа в условия на пандемия, Дървени играчки – книжарници Елфите предлагат възможност за своите клиенти не само за дистанционно пазаруване онлайн, но и иновативно решение за индивидуални посещения на място в техните магазини с предварително записан час. В рамките на 30 мин. магазинът и вниманието на екипа са изцяло на ваше разположение. В този интервал ще бъдете индивидуално обгрижени и ще имате уникалната възможност да осигурите коледните подаръци без притеснения за липса на дистанция и струпване на хора, при спазване на строги хигиенни мерки и специално внимание.

Елфите ще намерите на три адреса в София, както и онлайн.

https://detski-igrachki.com/

бул. Братя Бъкстон 28
ул. Вихрен 42
ж.к. Връбница, бл 530

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com