Мебелите, които задължително трябва да имате в дома си

22405
Мебелите, които задължително трябва да имате в дома си
Снимка: Мебели Андоли

Всяка стая е уникална и изисква специфични мебели, но има и такива, които пасват на всяка стая. Да, точно така - става въпрос за мека мебел. 

Ъглови дивани и П-образни дивани

За да бъде качествено обзаведено е необходимо да се постави комфортна, функционална и разбира се стилна мека мебел. Голяма част от клиентите предпочитат съвременните ъглови дивани на Мебели Андоли.  Предимствата на тези модели са многобройни и днес ще се опитаме да изтъкнем някой от тях. От съществено значение за интериора е какъв вариант ще предпочетете.

Както подсказва и самото име на този артикул, той се поставя в ъгловото пространство, въпреки това тази мебел има много различни алтернативи за оформление на интериора. Диваните на Мебели Андоли са прекрасен избор, ако има пространство в стаята, което не се използва с пълния си потенциал. Ако се постави традиционен тип обзавеждане, част от пространството в ъгъла остава празно. Тези модели, имат предимството да дадат на стаята усещането за повече простор и оптически увеличават нейните размери. Мебел, която добавя място за настаняване за още един гост или член на семейството.

 

Кои са основните предимства на ъгловите и П-образните дивани на Мебели Андоли?

Диваните - важна фокусна точка във всеки хол

Диванът е една от най-често употребяваните вещи в дома ви – място за почивка, сън, сутрешното ви кафе, вечерните новини. Ежедневн...

Има всевъзможни модели и дизайни  на пазара, но перфектният - съчетава в себе си няколко основни характеристики:

  • Размери, които са подходящи за различни стаи - модерните жилища са с по-малка квадратура и изборът на един ъглов диван е наистина практичен. Той заема компактна площ, спрямо големите гарнитури, а дава също толкова голямо удобство;
  • Предоставя място за спане - ако ви се налага да посрещате неочаквани гости, на помощ ви идва тази мебел. Всички модели са разтягащи се и бързо се превръщат в спалня. Посредством различни на вид механизми, ще се сдобиете с допълнителна площ за сън;
  • Още място за съхранение – раклата която имат ъгловите дивани на Мебели Андоли ви дава възможността да подреждате различни дрехи и багаж там. В повечето случаи, тя е разположена под седалката на самата лежанка;
  • Диваните на Мебели Андоли могат да се направят в избрана от Вас дамаска и десен, а размерите също могат да бъдат избрани от Вас. Насладете от разнообразието на цветове и шарки, с които да очаровате дори най-претенциозния гост.

Отделете достатъчно време за да изберете перфектният вариант за вашето семейство, препоръчват и от Мебели Андоли. На тази мебел прекарвате изключително много време и трябва да съобразите избора си с предпочитанията на всеки член от домакинството.

Ъглови дивани на Мебели Андоли стоят добре в различни стаи без значение дали са малки или големи. Те ще се впишат добре дори в помещения с нестандартно и модерно обзавеждане. Покупката на диван, независимо дали е обикновен, ъглов или П-образен, ще ви донесе многофункционална мебел, която ще използвате с удоволствие дълги години.

Какво чакате? Посетете сайта на Мебели Андоли и с всяка поръчка на диван, получавате подарък килим! В момента текат страхотни намаления! Грабни ги!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ИНТЕРЕСНО:

Аварите са практикували многоженство, установиха генетици

Овъглен папирус разказва за последните часове от живота на Платон

Дигитализираха писмата на първия алпинист, едва разминал се да покори Еверест

Геолози построиха изображение на вътрешното ядро ​​на Земята

Учени: Следващата пандемия ще бъде причинена от грип

Откриха рядка находка на порцеланов жлъчен мехур в гробище на лудница в Мисисипи

Смъртоносни вампирски бактерии са привлечени от кръвта ни: Учените откриха защо

Хората са еволюирали като бръмбари, а не като гръбначни

Извънземните може да пътуват на метеорити на автостоп, за да колонизират Космоса

Пробив: Учени "отгледаха" хрущял за човешкото лице

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com