Stolichno официално представи Amber Pils

8458
Stolichno официално представи Amber Pils

На специално събитие снощи, Stolichno официално представи новото предложение от портфолиото си - Amber Pils. Pilsner бирата става част от семейството на Stolichno, редом до добре познатите Stolichno Bock, Stolichno Weiss и Stolichno Pale Bock.

Изцяло в духа на бранда, новото Stolichno Amber Pils беше представено на бирените ценители по нестандартен начин – в неформална обстановка и компанията на ексцентрични комбинации от разнообразни храни. Една от изненадите на вечерта беше петстепенното меню с молекулярна кухня и сладоледено шоу, за чието създаване гурме готвачи използваха новата бира от Stolichno като основна съставка, оставяйки гостите да я опитат по възможно най-неочаквания и нестандартен начин.

Истинските бирени ентусиасти и ценители успяха да изпробват познанията и уменията си на специалния blind-test-corner, където лишени от обоняние, зрителен контакт и слух трябваше да познаят всяка от четирите бири от Stolichno. Като допълнение, гостите научиха как да направят перфектната снимка на бира със собствения си смартфон чрез специална инсталация и незаменимите съвети от професионален продуктов фотограф.

Създадоха бира с вкус на бисквитки "Орео"

Базираната в щата Вирджиния пивоварна The Veil Brewing Co. съобщи, че е създала бира с вкус на бисквитки "Орео". Това става ясно от пр...

Какво всъщност е Pilsner?

Pilsner е така добре познатата и обичана от всички светла бира, тип лагер. Историята ѝ започва през не толкова далечната 1842 г., когато с фурор прави своя официален дебют в град Пилзен (днешна Чехия). За направата ѝ са необходими единствено хмел, малцов ечемик и лагерни дрожди. На цвят е от светлозлатиста до огненозлатна. Няма как да се сбърка богатият ѝ вкус и аромат, който излъчва букет от малц и пикантни нотки на хмел. Алкохолното съдържание варира от 4,2 до 6,0%.

Защо Stolichno Amber Pils?

Защо Stolichno, което до момента се стреми да обогатява бирената култура на консуматорите с по-малко популярни стилове бира, предлага точно Pilsner, което е най-широко познатия стил бира в световен мащаб? Всъщност, точно това е голямото предизвикателство - да предложим наш прочит на този добре познат стил, пречупвайки го през гледната точка на бранда Stolichno. А защо Amber Pils? „Може би знаете, но държа да го кажа - amber значи кехлибар. Което е и нарицателно за бирата по принцип – тя е кехлибарената течност. С други думи, целим се високо и искаме Amber Pils да бъде стандарт за цялата lager/pilsner категория в България.“, каза по време на събитието Николай Диевски, бранд мениджър на Stolichno. 

А какво е Stolichno Amber Pils?

Коя е любимата компания на бирата

Бирата е най- консумираната и обичана напитка от всички слабо алкохолни питиета. Въпреки че, се предпочита за утоляване на жаждата през...

Stolichno Amber Pils e с алкохолно съдържание от 6% Vol. и екстрактно съдържание от 14.2 °Р. Поднесена охладена между 7 – 10 °С и в чаша тип Pilsner, Stolichno Amber Pils ще те очарова с кехлибарения си цвят с изкусителни медни отблясъци, събуждащ любопитството комплексен аромат с изразен карамелен акцент, допълнен от деликатни нотки на кафе и сушени плодове. И всичко това благодарение на букета от малцове – светъл, карамел и кафе.

За да откриеш и се насладиш на цялата палитра от нюанси на Stolichno Amber Pils, комбинирай го с:

Месо: барбекю, хембургери, чили

Сирена: бял чедър, Limburger

Десерти: поширани в Stolichno Pale Bock круши, бадемови бишкоти

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ИНТЕРЕСНО:

Аварите са практикували многоженство, установиха генетици

Овъглен папирус разказва за последните часове от живота на Платон

Дигитализираха писмата на първия алпинист, едва разминал се да покори Еверест

Геолози построиха изображение на вътрешното ядро ​​на Земята

Учени: Следващата пандемия ще бъде причинена от грип

Откриха рядка находка на порцеланов жлъчен мехур в гробище на лудница в Мисисипи

Смъртоносни вампирски бактерии са привлечени от кръвта ни: Учените откриха защо

Хората са еволюирали като бръмбари, а не като гръбначни

Извънземните може да пътуват на метеорити на автостоп, за да колонизират Космоса

Пробив: Учени "отгледаха" хрущял за човешкото лице

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com