Влогърката Зоуи Съг: Tрябва да внимаваме какво споделяме в мрежата

7130
Влогърката Зоуи Съг: Tрябва да внимаваме какво споделяме в мрежата
Снимка: издателство "Кръгозор"

Очакваното с нетърпение продължение на „Girl Online и рокбожественярското момче от Бруклин” от влогърката Зоуи Съг, известна като Zoella, вече е на български език. Романът „Girl Online на турне с рокбожественярското момче” (ИК „Кръгозор” проследява историята на 16-годишната Пени, която е лудо влюбена в гаджето си Ноа и тръгва на европейско турне с него и групата му.

Ето какво споделя Зоуи Съг за новата си книга:

В новата ти книга „Girl Online на турне с рокбожественярското момче“ главната героиня Пени отива на турне с рокбожественярското си гадже Ноа. Ако ти беше на нейно място, кого щеше да вземеш със себе си?

Това е труден въпрос. С удоволствие бих взела Алфи и още няколко приятели, но те вероятно ще трябва да теглят жребий помежду си, защото аз не мога да избера.

Вторият роман на YouTube сензацията Zoella вече на български език

Възможно ли е световноизвестен влогър да е и световноизвестен писател? Да и пример за това е Зоуи Съг, позната още като Zoella, която у...

До каква степен би казала, че Пени и животът й се базират на теб и на твоя живот?

Исках главната ми героиня и аз да имаме известни прилики, за да мога да я разбирам по-добре, когато пиша за нея. Имаме доста общи черти – тя също има блог, живее в Брайтън и получава паник атаки. Личните ми преживявания наистина ми помогнаха да създам Пени такава, каквато е, и да разкажа нейната история. Въпреки това, тя е измислен герой и, разбира се, много от нещата, които й се случват, са плод на въображението ми.

Има ли някакви послания, които би искала да достигнат до читателите на „Girl Online на турне с рокбожественярското момче“?

Психическият тормоз в интернет е проблем, който много бих искала да засегна, защото, за съжаление, аз самата съм се сблъсквала с него. Редица хора не осъзнават колко болезнени могат да бъдат думите им за другите. Всички трябва да внимаваме какво казваме в мрежата. Пени преживява доста от нещата, с които аз съм се сблъсквала от първо лице и през които моите почитатели също са преминали или са ме питали за съвет. Става въпрос за тормоз, за прекъсване на приятелски отношения, за момчета и за тревожност. За мен е важно, че Пени преминава през редица от нещата, които съпътстват всички тийнейджъри.

Слушаш ли музика, докато пишеш?

Роман за невероятната история на индийската Жана д’Арк

Днес, 8 април, на български език излиза роман за невероятната съдба на една от най-прочутите жени в историята на Индия - рани Лакшми. Н...

Да, много обичам да пиша на музикален фон. Слушам много Ели Гoлдинг, Сам Смит и Ед Шийрън – песните им са чудесни.

Какви книги четеш? Кой е любимият ти писател?

Наистина обичам чиклити, защото са ми много приятни и забавни и се четат бързо. Някои от любимите ми автори са Софи Кинсела и Линдзи Келк. Освен това просто обожавам „Вината в нашите звезди“ от Джон Грийн и „Всички наши места“ от Дженифър Нивън.

 

Източник: Maximumpop.co.uk

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Книги