Дупница и Кюстендил отново излизат на протест срещу Бат Сали

17270
Дупница и Кюстендил отново излизат на протест срещу Бат Сали
Снимка: БГНЕС

В Дупница се подготвя пореден протест срещу депутатския мандат на ДПС от региона, предаде „Фокус”. Протестът е насрочен за 7 ноември от 17.30 часа.

Инициативният комитет е получил разрешение за провеждане на мирен граждански протест на площад „Демокрация” в Дупница. Началният час на протеста е 17.30 часа. Предвидено е и половинчасово блокиране на път Е-79.

Дупница и Кюстендил изпратиха георграфска карта на България на Бат Сали

Кметовете на Кюстендил и Дупница изпратиха актуална географска карта на Република България на Бат Сали. Това съобщиха от пресцентъра на...

Протестът е насочен срещу избора на Александър Методиев за депутат от Кюстендилска област, като водач на листата на ДПС. Уведомителни писма са изпратени до Областна дирекция на МВР-Кюстендил и до Агенция „Пътна инфраструктура”.

Протест срещу депутатското място на ДПС се организира и в Кюстендил - също на 7 ноември, но от 17.00 часа на пътя за ГКПП – Гюешево, край село Жиленци.

Инициативният комитет посочва, че протестът се организира заради нежеланието на определения за депутат 10-ти многомандатен избирателен район Александър Методиев да подаде оставка. 

„Нека всички заедно да блокираме международния път и да покажем, че гласът на българина не може да се подменя. Да покажем, че Кюстендил казва "не" на депутат, избран с 800 гласа”, се казва в призива за протест, с който за пореден път жителите на Кюстендил ще покажат, че са единни в своята кауза.

Мая Манолова: Предстоят промени в БСП на всички нива

Трябва да си стегнем кораба, той от всякъде тече. По този начин депутатът от БСП Мая Манолова описа състоянието на "червената" партия с...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com