Каракачанов: Изпратили сме 10 точки на Борисов

19201
Каракачанов: Изпратили сме 10 точки на Борисов
Снимка: БГНЕС

По никакъв начин не трябва да се работи в парламента по начина, по който се работеше досега – при празни зали, дълги командировки и изразходване на средства. Това заяви Красимир Каракачанов, съпредседател на коалиция „Патриотичен фронт”, пред журналисти на влизане в президентството преди консултациите с държавния глава Росен Плевнелиев, предаде „Фокус”.

„Ролята на „Патриотичния фронт” в новия парламент ще бъде конструктивна. На тази среща с президента очакваме да разберем кога ще започне да работи новото Народно събрание” посочи Каракачанов.

Мартин Димитров: Право на победителя е да посочи премиер

„Най-добрият вариант за България е ГЕРБ и Реформаторският блок да постигнат съгласие по четири - пет основни теми - съдебната реф...

„На мен ми омръзна 25 години ДПС да натяква за „възродителния процес”, да ни изкарват едва ли не всички виновни и да продължаваме да търпим техните безобразия”, допълни той.

На въпрос каква ще бъде цената да подкрепят Бойко Борисов, Каракачанов отговори, че това не е цената на Патриотичния фронт – това е цена на обществото. „Изпратили сме 10 точки, които се отнасят за проблемите на обществото и са натрупвани десетилетия наред. След като започнем разговорите, ще видим всеки кой колко иска да подкрепя. До колкото разбрахме, ГЕРБ имат свои 18 точки, които ние не сме видели. Първо, трябва да седнем на разговори – нашите условия са ясни. Това са болни проблеми на нацията и те трябва да бъдат решавани”, коментира Каракачанов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com