Преференцията "Баракова" дразни Николай Бареков

26742
Преференцията "Баракова" дразни Николай Бареков
Снимка: БГНЕС

Не съм се виждал с Бойко Борисов, откакто бяхме заедно с представители на други партии на Консултативния съвет при президента Росен Плевнелиев. Така лидерът на „България без цензура” Николай Бареков отговори на нападката на бившия член на ББЦ Красимир Манов, че е ходил миналата седмица в Банкя да целува ръка на Борисов.

"Не съм се чувал и виждал с политици от други партии, освен в рамките на коалиция ББЦ, нито преди, нито след предизборната кампания. Политическата ситуация в България след днешните простотии става все по-отвратителна", посочи Бареков пред ПИК, който в момента е в Брюксел.

Роенето започна: Депутат напусна Бареков заради заплахи

Колеги от „България без цензура” ме заплашваха, за да се откажа от мястото си в парламента. Това заяви учителката Ана Барак...

По отношение на Ана Баракова, която влиза в парламента с преференция от листата на ББЦ в Пловдив, Бареков коментира, че постъпката ѝ е кражба. Припомняме, че като самият Бареков влиза в парламента от Пловдив, но той реши да си остане евродепутат.

"Кражбата на депутатско място, което е изкарано с усилията на толкова много хора в родия ми град Пловдив и което отстъпих доброволно на Дяко Дяков, е срамно и безотговорно действие. Пловдивчани гласуваха за мен и за втория в листата Дяков и мястото не е за лична употреба или за избиване на комплекси. За разлика от други партии, които принудиха своите деветки и осемнайски да напуснат парламента, аз оставих това момиче само да вземе решение. Тези хора са гласували за „България без цензура“ и Николай Бареков, а не за други формации, независими депутати или политически лъжци и измамници, изгонени от две политически партии, какъвто е Красимир Манов”, разпали се Бареков и поиска Баракова да се върне там, където са посочили избирателите. Манова обаче стана втора в листата на ББЦ точно с гласа на избирателите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика