Пропаднаха консултациите между ГЕРБ и "Атака" за кабинет

23762
Пропаднаха консултациите между ГЕРБ и "Атака" за кабинет
Снимка: БГНЕС

Планираните за днес преговори между ГЕРБ и "Атака" за коалиционно управление в следващия парламент пропаднаха. Представителите на националистическата партия отказаха да се явят на консултации с ГЕРБ. Контактната група на "Атака" е направила опит да се свърже с ГЕРБ с искането за пряко излъчване на консултациите, но не е получила официален отговор, затова няма да присъства на разговорите с преговорния екип на ПП ГЕРБ.

"ГЕРБ отказа да допусне всички вас по време на разговора между коалиция ГЕРБ и партия "Атака". Това каза на пресконференция лидерът на националистите Волен Сидеров. "Това е искане, което ние повтаряхме като задължително, тъй като не искаме да участваме в никакви задкулисия. Имал съм горчив опит с ГЕРБ, лъгали са ме в очите, заяви Сидеров. - Това обяснява защо не сме в зала "Запад", а сме тук. Моите колеги досега се опитваха да се свържат с представители на ГЕРБ – Цецка Цачева, Менда Стоянова, както и с пресаташето. Те не си вдигаха телефоните. Сега разбрахме, че потвърждават тяхното виждане да няма медии на разговорите. В последния кабинет при лошото управление на Орешарски ГЕРБ се съгласяваха с БСП и ДПС и отхвърляха много полезни неща, като например полският данък да се премахне, да се прекратят концесионните договори за злато".

Сидеров си изми ръцете: Няма ли камери, няма преговори с ГЕРБ

Поискахме и това вече е известно – ако има среща между нас и ГЕРБ да се предава на живо. Това заяви лидерът на „Атака&rdquo...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика