X
 
 

Психотест и тест за наркотици за депутатите - една крачка до реалност

18304 5
Психотест и тест за наркотици за депутатите - една крачка до реалност
Снимка: БГНЕС
Предложих на определено време да се прави тест за наркотици и психотест и това да залегне в парламентарния правилник. Така депутати, които злоупотребяват, поне да носят морална отговорност. Това заяви Юлиан Ангелов, секретар на ПГ на Патриотичния фронт, който е автор на идеята. Предложението дори вече е внесено.

Не виждам никакво нарушение на правата на народните представители. Като ви се дава право да карате кола, пак се искат определени документи. Така че защо да не се иска за хора, които управляват държавата, попита Ангелов в ефира на Нова телевизия.

Всички чиновници на тест

Всички чиновници ще минават на текущи тестове. Резултатите от тях ще определят кои ще бъдат повишени в ранг или длъжност и кои не. Т...

На въпрос защо лансира идеята и откъде му е дошла, той отговори, че години наред наблюдава депутатите и иска да има изчистване на образа им, защото има своите съмнения.

Вероятно човешките права на депутатите се нарушават, коментира психологът Антоанета Христова. Но този тип тестове в нормалните европейски държави са познати – по-скоро под формата на т.нар. ролеви игри, като тестовете за интелигентност. Това създава условия за политическа конкуренция. Но е нормално такива тестове да се правят преди да се влезе в парламента, добави тя.

Ще предложа на всички колеги от „Патриотичния фронт” доброволно да си направим тестове за психично здраве и наркотици, подчерта Ангелов. Идеята  ми е тези неща да влязат под някаква форма в следващия Изборен кодекс, добави той.

Actualno.com

Етикети:

 • Анонимен 5 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Каква морална отговорност?! Директно ВЪН от НС!!! И ако взема наркотици - арест, ако е психар да се закопчае за кревата! Това е!
 • ФЕВРУАРИ ООД 4 ФЕВРУАРИ ООД преди 5 години Профил на трол?
  ОТ КЪДЕ НА КЪДЕ НЯКОЙ В Р. БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПОСТАВЯ ПОД СЪМНЕНИЕ ПРАВОТО НА ГРАЖДАНИНЪТ/КА ДА КРИТИКУВА УСЛОВИЯТА ЗА ЖИВОТ В Р. БЪЛГАРИЯ. И СИСТЕМАТА В КОЯТО ЖИВЕЕ ? ТОВА ПРАВО МУ Е ГАРАНТИРАНО ОТ КОНСТИТУЦИЯТА НА Р. БЪЛГАРИЯ И ЩЕ МУ ВТЪЛПЯВА , ЧЕ ЖИВЕЕ В ПРАВОВА ДЪРЖАВА И ЩЕ НАЛАГА САЩ / ЕС , КАТО НЯКАКВИ ПРИМЕРИ НА КОЙТО ТРЯБВА ДА СЛЕДВАМЕ. ВТЪЛПЯВА СЕ ВСЯЧЕСКИ , ЧЕ НИЕ ЖИВЕЕМ БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЯКОЙ , виж още ›› А НЕ ЧЕ СМЕ СВОБОДНИ ХОРА , КОЙТО ИМА ВЪТРЕШНА НЕОБХОДИМОСТ ДА ЖИВЕЯТ В ПРАВОВА ДЪРЖАВА. СЪВЕТСКОТО ИДОЛОПОКЛОНИЧЕСТВО СЕ ТРАНФОРМИРА В ЗАПАДНО ТАКОВА. ОТ ТАМ СИЛИТЕ НА РЕВАНША ИЛИ НА СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА СИСТЕМА / ПП АТАКА ЧАСТ ОТ БСП / АТАКУВАТ МРЪСНИШКИ ДЕМОКРАЦИЯТА И ЯСНО ПОДСКАЗВАТ , ЧЕ БИХА ОГРАНИЧИЛИ ПРАВА СРЕЩУ РЕД. САМИЯТ ФАКТ , ЧЕ НИЕ НЯМАМЕ ДЕН НА КОНСТИТУЦИЯТА КАТО ПРАЗНИК ПОДСКАЗВА , ЧЕ УПРАВЛЯВАЩИЯТ ЕЛИТ ЖЕЛАЕ НАРОДА НА Р. БЪЛГАРИЯ И ВЪРХОВЕН СУВЕРЕН ПО КОНСТИТУЦИЯТА НА Р. БЪЛГАРИЯ ДА ПРОДЛЖАВАТ ДА ИМАТ РОБСКА ПСИХИКА , А НЕ ДА СЕ РАЗВИВАТ , КАТО СВОБОДНИ ХОРА. ОГРАНИЧАВАЙКИ МУ ПРАВОТО ДА ИЗКАРВА ПАРИ.
 • Анонимен 4.1 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  НИЕ НЕ ИЗРАЗЯВАМЕ ПРИНЦИПНО СЪМНЕНИЕ В ТАКА НАРЕЧЕНИЯТ ЕВРО/АТАЛАНТИЧЕСКИ ПЪТ НА Р. БЪЛГАРИЯ , А СЪМНЕНИЕ В ЕЛИТЪТ КОЙТО НАПРАВЛЯВА ТОЗИ ПЪТ. ЗНАЕМ , ЧЕ ВАШИТЕ КНИЖКИ СА КУПЕНИ НА МАГУРАТА / ДА СИ СПОМНИМ/ И ПОНЕЖЕ ВИЖДАМЕ , ЧЕ ТОВА СЕ ТОЛЕРИРА ОТ ЗАПАДА , ТЕХНИ ФИРМИ ПЕЧЕЛЯТ ИДЕАЛНО ОТ Р. БЪЛГАРИЯ , НО ИКОНОМИЧЕСКО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НЯМА. НЯМА И КОЙ ДА ГО ПОИСКА ПУБЛИЧНО. ТРУДНО МОЖЕМ ДА ПОВЯРВАМЕ виж още ›› , ЧЕ ТОВА Е НОРМАЛНО
  : 2 !
 • Анонимен 4.2 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  В. ПУТИН БЕШЕ ОБЕЩАЛ НА ЗАПАДА , ЧЕ ЩЕ СЛЕДВА ПОЛИТИКАТА НА ОГЛЕДАЛНОСТ.ЗАСЕГА ИМАМЕ КОСОВО , ИМАМЕ И АБХАЗИЯ , Ю. ОСЕТИЯ . ЗА КРИМ Е НУЖНО ДА СЕ СПОМЕНЕ , ЧЕ А.Р. КРИМ НЕ ПРИЗНА ВЛАСТА СЛЕД ЯНУКОВИЧ И ПОЕ КУРС КЪМ РУСИЯ. РАЗБИРА СЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОСТАВИ ПОД СЪМНЕНИЕ НАРУШАВАНЕТО НА ДОГОВОРЪТ ЗА КРИМ СКЛЮЧЕН МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА. ТРЯБВА ДА СЕ ОТЧЕТЕ И ФАКТА , ЧЕ САМАТА АВТОНОМНА РЕПУБЛИКА КРИМ СЪ виж още ›› ЩО Е НАРУШИЛА КОНСТИТУЦИЯТА НА Р. УКРАЙНА , ЗАЩОТО НЯМА ПРАВО САМА ДА ПРАВИ ТАКИВА РЕФЕРЕНДУМИ. ТА ПО ЛОГИКАТА НА ПУТИН , ОТНЕХА МИ УКРАЙНА , АМА МОГА ДА НАПРАВЯ КОНТРА . КЪДЕ ЛИ ? А ЕЙРЕ , Б ПОРТУГАЛИЯ Ц БЪЛГАРИЯ.
  : 1 !
 • Анонимен 3 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  По резултатите ще ги познаете ! Не е необходим тест ! Те съсипаха България, което е доказателство че са непоправими наркомани !
 • Сибирският бръснар 2 Сибирският бръснар преди 5 години Профил на трол?
  Това нещо съм го прокламирал преди години. Не може за един тъп пазач пенсионер на половин заплата, който ще пази един склад, да се искат 6 документа, включително и психотест до преди 2 години, а за хора които искат да управляват държавата, като депутати, министри и висши държавни чиновници, да няма такива тестове и проверки. Дори стандартите за тях трябва да се много по-високи и строги. Достатъч виж още ›› но явни откачалници сме виждали през годините на \"демокрацията\" в това съсловие. Стига вече. Първо тест за годност и тогава придобиване право да бъде избиран, назначаван и т.н. Това е управление на държава, не на е каруца.
 • Анонимен 2.1 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Президента е най-съмнителен от известно време битува мнението,че е кокаино зависим и по тази причина изглежда по някога неадекватен и политически зависим от едни служби зад океана!
  : 0 !
 • Анонимен 1 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  ПАТОЛОГИЯТА ОТ МНОГО ВРЕМЕ Е НОРМА .
Последно в Актуално