X
 
 

Радан Кънев предупреди новата власт да не става самодоволна

13814 0
Радан Кънев предупреди новата власт да не става самодоволна
Снимка: БГНЕС
Компромисът за това правителство е загуба за партиите, но е победа за българските граждани. Това каза лидерът на ДСБ Радан Кънев по време на речта си преди гласуването на новото правителство на България.

Кънев призна, че ще наруши обещанието си да не гласува за правителство с премиер Бойко Борисов. Реформаторският блок не се пребори за „ресурсни министерства”, а за такива, които са най-важни за живота на българските граждани, подчерта Кънев.

Валери Симеонов: Борисов, ако сега се провалиш, трети път няма да има

Намалете демонстративното рязане на лентички, защото е по-важна работата. Телевизионните студиа не са по-важни от истинската работа. Им...

Лидерът на ДСБ не пропусна да захапе ДПС и БСП, като заяви, че бъдещото управление не отдалечава България от Европа. Ще елиминираме политическите посредници и нашите сънародници, които те (бел. ред. – ДПС) представляват, ще имат по-голяма представителност. Няма да отстъпим от правосъдната реформа, която трябва да реши и разплете връзките на мафията. Вчера, благодарение на бездействието на институциите – БНБ, ДАНС, Комисията по финансов надзор, НАП, четвъртата българска банка фалира. Видях много зачервени физиономии при нас, бъдещите управляващи, след вчерашното споразумение – не забравяйте защо сме на власт, ако и да се окаже много кратка, подчерта изрично Радан Кънев. Благодаря на г-н Борисов за променения стил на поведение и се надявам той да се запази и занапред. Моят музикален поздрав за днес по-късно ще е с една песен на Стинг, завърши лидерът на ДСБ.

Actualno.com

Етикети:

Последно в Актуално