Радан Кънев предупреди новата власт да не става самодоволна

14464
Радан Кънев предупреди новата власт да не става самодоволна
Снимка: БГНЕС

Компромисът за това правителство е загуба за партиите, но е победа за българските граждани. Това каза лидерът на ДСБ Радан Кънев по време на речта си преди гласуването на новото правителство на България.

Кънев призна, че ще наруши обещанието си да не гласува за правителство с премиер Бойко Борисов. Реформаторският блок не се пребори за „ресурсни министерства”, а за такива, които са най-важни за живота на българските граждани, подчерта Кънев.

Валери Симеонов: Борисов, ако сега се провалиш, трети път няма да има

Намалете демонстративното рязане на лентички, защото е по-важна работата. Телевизионните студиа не са по-важни от истинската работа. Им...

Лидерът на ДСБ не пропусна да захапе ДПС и БСП, като заяви, че бъдещото управление не отдалечава България от Европа. Ще елиминираме политическите посредници и нашите сънародници, които те (бел. ред. – ДПС) представляват, ще имат по-голяма представителност. Няма да отстъпим от правосъдната реформа, която трябва да реши и разплете връзките на мафията. Вчера, благодарение на бездействието на институциите – БНБ, ДАНС, Комисията по финансов надзор, НАП, четвъртата българска банка фалира. Видях много зачервени физиономии при нас, бъдещите управляващи, след вчерашното споразумение – не забравяйте защо сме на власт, ако и да се окаже много кратка, подчерта изрично Радан Кънев. Благодаря на г-н Борисов за променения стил на поведение и се надявам той да се запази и занапред. Моят музикален поздрав за днес по-късно ще е с една песен на Стинг, завърши лидерът на ДСБ.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика