Реформаторите са оптимисти за вторите консултации с ГЕРБ

13119
Реформаторите са оптимисти за вторите консултации с ГЕРБ
Снимка: БГНЕС

От Реформаторския блок са оптимисти за предстоящите втори консултации с партия ГЕРБ. Блокът ще се отзове и очаква поканата от страна на ГЕРБ. Все още не е ясно дали на лидерско ниво ще бъдат проведени новите разговори или ще бъдат изпратени експерти. Това заяви Меглена Кунева.

Тя бе категорична, че Блокът е единен и отговорен и добави, че на втория кръг консултации водещият приоритет ще е правосъдието, предаде БНР.

Пак ще преговаряме с четири партии, отсече Бойко

През тази седмица ще проведем още един кръг консултации, като ще разговаряме с четири партии. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов....

"При явяване, два пъти вече успешно на избори като Реформаторски блок, при единна програма в тази нелека среда в България, ние доказваме с действията си, че сме абсолютно единни. Длъжни сме да бъдем оптимисти. В преговорите никога не трябва да има движещи се мишени. Това, с което започваш, това е списъкът от изисквания. Разбира се е въпрос на консултации и аз съм сигурна, че с моите колеги ще се проведат много добре", заяви тя.

Днес в централата на СДС се събраха всички избрани народни представители от Реформаторския блок в това число и лидерите. Групата е от 23-ма депутати и са напълно единни, увериха от Реформаторския блок. Обсъден е правилникът на групата, но все още няма избран председател на парламентарната група, стана ясно след срещата им.

Утре представители на реформаторите отиват на преговори в финансовото министерство, на която ще се обсъждат параметрите на актуализацията на бюджета.

ВСС бесен на Радан Кънев

Висшият съдебен съвет се противопоставя на направените внушения и коментари от Радан Кънев /Демократи за силна България/ в предаванет...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com