X
 
 

Валери Симеонов: Борисов, ако сега се провалиш, трети път няма да има

30173 5
Валери Симеонов: Борисов, ако сега се провалиш, трети път няма да има
Снимка: БГНЕС
Намалете демонстративното рязане на лентички, защото е по-важна работата. Телевизионните студиа не са по-важни от истинската работа. Имате подкрепата ни, но искам да спечелите нашето доверие. Това заяви лидерът на НФСБ Валери Симеонов по време на речта си при дебатите по избора на новото правителство и в лично обръщение към бъдещия премиер Бойко Борисов.

Симеонов каза, че е доволен, че с партии, с които дълги години „сме били в конфликт”, „сме намерили начин да се обединим около общи идеали”. За първи път антибългарската партия ДПС е извън властта, убедено каза лидерът на НФСБ. Доволен съм, че се обедихме около промяна на Изборния кодекс за по-голяма представителност, доволен съм, че няма раждаемостта „на определен етнос” да продължи да бъде бизнес, доволен съм, че ще има ревизия на енергетиката и няма да има балони там, доволен съм, че сме готови да наложим мораторуим върху търговията със сурова дървесина, за да се опази българската гора, доволен съм, че пенсионната реформа ще бъде съобразена с демографската картина.

Оти ги руча`ме жабетата!

И какво стана най-накрая, нямаше ги, нямаше ги, а на финала подкрепящите бъдещото правителство на ГЕРБ и Реформаторския блок - ако брои...

Ако този път управлението с мандат на ГЕРБ се провали, трети път няма да има, предупреди Симеонов за финал в императивен тон.

Actualno.com

Етикети:

 • Анонимен 5 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Kak go produxa Dps-to....
 • Анонимен 4 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  БЪЛГАРИЯ ще изчезне но ДПС никогааааа....ДПС е в нас,в нашите сърца.....НЕ на ОМРАЗАТА,НЕ на КСЕНОФОБСКИТД и КОМПЛЕКСИРАНИ българи
 • Анонимен 4.1 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Евроанадолския електорат полека лека да се ориентира към Капитан Андреево и Строителни войски.
  : 0 !
 • Анонимен 4.2 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Комплексите не са ви чужди. Не замеряйте другите с това, което самите не харесвате. Край с държавата в държавата. Малцинството да си знае мястото. В ъгъла, както е в Турция.
  : 0 !
 • Анонимен 3 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Браво Симеонов, браво Калфин. Това са мъжки постъпки. Изхвърлете турчолята от властта, изпълнете си програмите. Поздравление за отстояваните позиции и особено за мораториумите за горите. Имате гласа ми.
 • Анонимен 2 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  САМО АТАКА Е ИСТИНАТА ВАЛЕРИ ПРЕДАДЕ ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ И БЪЛГАРИЯ.
 • Анонимен 1 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  РЯЗАНЕТО НА ЛЕНТИ Е ЗА СВЪРШЕНА РАБОТА, бе Симеонов!