Коя е Деси Иванчева?*

11114
Коя е Деси Иванчева?*
Снимка: БГНЕС

Останаха броени дни до 26 май, когато всички ние, избирателите, ще решим кого да изпратим, да представлява нашите интереси в Европейския парламент. Изборът не е лесен. На изборната сергия ни се предлагат близо стотина лъскави кандидати, изкачащи дори от хладилника ни, с безброй обещания – реални и не толкова реални.

В тази връзка искаме да ви разкажем за една независима кандидатка, превърната от счупената ни правосъдна система в политически затворник. Днес искаме да ви разкажем за Деси Иванчева. Днес няма да ви поднесем поредното напудрено CV на свръхдобър опитен политик, няма да ви занимаваме с това колко измислени дипломи има Деси от чужбина, специализации и т.н., която видите ли, ще стори чудеса са всеки един от вас, отивайки в Брюксел.

Днес ще ви отговорим чистосърдечно на въпроси, съмнения, компромати, лъжи, тролски опорки, клевети, измислици, легенди и т.н.

Деси не е свръхчовек, не е и най-добрият политик в историята на България, няма дипломи и специализации от "Кеймбридж", "Шефилд" и т.н.

Деси не не фризьорка и не може да ви подстриже.

Деси е средностатистическа българска жена като вас, вашата дъщеря, внучка, племенница, комшийка.

Деси няма мезонет, тризонет, джакузи, къща за гости. Деси има наследствен апартамент от родителите си, изкаран с много труд и лишения – гарсониера 48 кв.м.

Деси не кара скъпа лъскава кола, Деси има смарт на стойност не повече от 2000 – 3000 лева.

Деси няма баща, вуйчо, чичо, любовник охрана на Тодор Живков или агент на ДС, който да я лансира по високи административни длъжности или политически структури.

Деси не е завършила в Москва или специализирала в Америка, Деси е завършила в Нов български университет, има икономическо образование.

Деси няма бизнеси за милиони, медии, строителни фирми и т.н. Деси има 2 успешни бизнеса – единият, свързан с транспорт на пътници, другият с дистрибуция на международна козметична марка, за фризьорски салони (оттук тръгва и митът за фризьорството).

Деси честно и почтено години наред си е плащала данъците, от които се издържа многохилядната ни администрация. Благодарение на тях кадруват и правят шеметна кариера разни любовници и внучки.

Деси има вашите злободневни проблеми. Тя стана „политик” по неволя, за да защити една детска площадка. Деси пое кормилото на една голяма неработеща администрация и беше на път да я накара да заработи - преди събитията.

Деси и Биляна имат недостатъци като вас, те не са перфектни. Но знаете ли кой е най-сериозният – наивността им! Че може със законови средства да се борят с корупцията, строителната мафия. Че имат вашата подкрепа! Покажете им, че е така на 26 май, с номер 11, отидете този път и гласувайте! Не ги оставяйте сами!

Вие питате ли се понякога с какво е повече някоя кандидатка на традиционни партии? Каза ли са ви, че е много „учена”, че е постигнала сама много или защото носи лъскав костюм и кара лъскава кола, защото чантата и обувките ѝ струват колкото вашия доход за 6 месеца напред. А запитвали ли сте се защо тя е там, а не вие или вашата дъщеря?

По умни са от вас? Не!

По-красиви? Не!

Оставяме ви да помислите и да поработите, да си платите данъците, че 400 000 души администрация, 240 депутати, стотина кандидат-евродепутати чакат на вас да изкарате, за да има за заплатките им, за субсидии, да обикалят страната и да ви обещават, за връщането на откраднати евросредства за къщите за гости! Работи, българино, тебе чакат да издоят, няма кой друг!

И този път гласувайте против статуквото с номер 11!

* Платена публикация в рамките на изборите за Европейски парламент 2019 г.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com