X
 
 

“Чудната елха" на старозагорския омбудсман събира подаръци за деца с увреждания

1158 0
“Чудната елха" на старозагорския омбудсман събира подаръци за деца с увреждания
Снимка: pixabay.com
Тази година благотворителната инициатива на омбудсмана на Стара Загора Надежда Чакърова събира подаръци за центровете за работа с деца с увреждания в общината. Инициативата е символ на съпричастността, грижата  и голямото сърце на старозагорци. Желаещите могат да се присъединят с материали за рисуване и комплекти за моделиране за арт терапия. 

“С наближаването на Рождество Христово, нека зарадваме децата от центровете, да помогнем за адаптирането и развитието им. Миналата година доказахме, че сме общност, когато предадох набраните над двеста подаръка за децата, лишени от родителски грижи. Сега слагам началото с пъстри комплекти и вярвам, че ще създадем още една вълшебна Коледа!“, споделя Надежда Чакърова.

Асеновград се обедини да откупи файтон и да го дари на музея в града (СНИМКИ)

Последният оцелял във времето автентичен асеновградски файтон, който доскоро радваше и асеновградчани, и туристи по българското черномо...

Точно преди празника младите омбудсмани ще опишат подаръците и ще ги предадат на децата в центровете за работа с деца с увреждания.

Подаръци под “Чудната елха” се събират всеки работен ден до 17 декември от 9 до 17 часа с в приемната на адрес бул. ”Митрополит Методий Кусев” 34А, ет. 1. 

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Седмичен хороскоп за 9-15 декември
Седмичен хороскоп за 9-15 декември

Овен През новата седмица ще имате възможността да уредите много неща в служебен план. Ще се отворят възможности, които е добре да не пропускате...