X
 
 

С картичка купена от БЧК помагате на дете в неравностойно положение

420 0
С картичка купена от БЧК помагате на дете в неравностойно положение
Снимка: "Actualno.com/ Гергана Цонева"
Още преди официалния старт на коледните празници, БЧК Бургас започва дарителска кампания. Тя е помощ на деца в неравностойно положение. Кампания е под мотото “Подари Коледа” и се провежда за 14 път.

Инициативата се състои в продажбата на картички. Тяхната цена е един лев. Всеки, който иска да честити празниците на своите близки, може да направи това чрез картичка от БЧК. С парите събрани от продажбите ще бъдат закупени коледни пакети за деца от домове или семейства с ниски доходи.

БЧК с едномесечна кампания за превенция на очни с сърдечни болести

Българският Червен кръст започва информационна кампания, която обхваща социалнозначими заболявания в областта на кардиологията и офталм...

През годините с подаръци, лакомства и дрехи са зарадвани 1600 деца. Те получават своите коледни изненади на специални тържества.

Всеки, който иска да подари усмивка на дете в нужда, може да намери доброволците на БЧК Бургас. Те разпространяват картичките в различни училища в областта. Благотворителните картички се продават и в сградата на БЧК, която се намира на в жилищен комплекс „Възраждане“, седми блок.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители