X
 
 
 

"Лечебният код" на д-р Лойд и д-р Джонсън

177087 0
photo of "Лечебният код" на д-р Лойд и д-р Джонсън
Как да решим здравословните и личните си проблеми?
- Научните изследвания потвърждават, че 95 % от всички болести се дължат на стрес.

- Стресът доказано е в основата и на много други проблеми: пристрастяване, депресия, ниско самочувствие, провали във взаимоотношенията, в работата, в живота като цяло.

- Защо е толкова трудно да се справим с основният виновник за здравословните ни и лични проблеми?

Отговорът е, че много често стресът е неосъзнат, заровен дълбоко в подсъзнанието ни, но въпреки това управляващ импулсите ни. Да стигнем до него и да деактивираме разрушителното му действие върху имунната ни система се оказва почти невъзможно: как да се борим с проблем, който дори не знаем, че съществува?

Стресът блокира естествените защитни средства на организма и го прави податлив на всякакви болестотворни вируси и бактерии.

Има ли някакво средство, което може да въздейства директно върху причината за всичките ни неразположения, болести и неуспехи? Според авторите на „Лечебният код“ - д-р Александър Лойд и д-р Бен Джонсън, проблемът със стреса може да бъде разрешен.

Лечебният код на д-р Лойд е ефикасно средство за лечение на стреса и хармонизиране на енергиите, което действа на енергийно ниво - върху самия източник на болестта.

„Лечебният код“ - откритието, което промени всичко!

През 2001 г. Александър Лойд открива механизъм , който премахва стреса - основния причинител на болестите в организма. Лечебният код действа върху клетъчната памет и деактивира разрушителните модели, блокиращи имунната ни система.

Енергийното лечение е резултатно и без вредни странични ефекти и затова водещите умове в тази област смятат, че медицината на бъдещето ще се основава върху контролиране на енергиите на тялото.

„Лечебният код” излага системата на д-р Лойд и разкрива начина, по който работи. Тя не е обикновена книга , а ключ към дадения ви от Бога лечителски потенциал.

Ако използвате инструментите, описани тук, ще можете да изпитате благотворното въздействие на истинската прошка, ще отхвърлите погрешните си схващания и ще решите проблемите на сърцето си, водещи до стрес, провали и физически заболявания.

Ще се удивите от бързата и резултатна техника, с която за десет секунди ще елиминирате стреса и негативните емоции и ще увеличите енергията си за деня.

Резултатите са поразителни: хиляди хора постигат изцеление от „нелечими“ болести - рак, диабет, сърдечни заболявания и др.

Д-р Александър Лойд има две докторски степени: по натуропатия и психология. Години наред той се бори да открие лечение за тежката депресия на съпругата си Трейси. В желанието си да й помогне, Лойд завършва психология и холистична медицина.

Изпробва всякакви форми на терапия и нетрадиционна медицина, но без резултат. Един ден, когато бил особено разтревожен за влошеното състояние на жена си и се молил пламенно за нейното излекуване, той получил информацията за Лечебния код под формата на откровение.

Д-р Лойд няма никакви претенции, че това е негово откритие, смята се само за посредник. Резултатите са поразителни: след 12 години на тежка депресия, съпругата му е излекувана в рамките на 24 часа. Следват стотици случаи на изцеляване от всякакви болести: рак, диабет, сърдечни заболявания и др.

Този лечебен код помага също и при зависимости, емоционални и дори финансови проблеми. Оказва се, че това е един универсален лечебен код, който няма вредни странични ефекти, а резултатите са поразителни.

"Пред прага на храма" - разкази от Стефан Бонев

И в тази книга, включваща 23 разказа, авторът Стефан Бонев остава верен на себе си и сътворява неща, които се четат на един дъх. Повече...

Д-р Бен Джонсън, съавтор на книгата, е доктор по традиционна и холистична медицина. Той има клиника за раково-болни в Атланта и работи с най-последните постижения в тази област, съчетавайки постиженията на традиционната и на алтернативната медицина, за постигане на максимални резултати.

Д-р Джонсън обаче е съвсем наясно, че помощта, която може да окаже на пациентите си, е само частична, защото лекува симптомите, но не може да премахне причините за болестта им.

Той още по-ясно разбира ограниченията на съвременната медицина, когато самият той се разболява от нелечимото и фатално раково заболяване - АЛС (амиотрофична латерална склероза), която дава най-много 5 години живот. Макар и скептичен, д-р Бен Джонсън опитва лечебния код на д-р Лойд и резултатите са смайващи: след три месеца няма и следа от болестта.

Бен Джонсън изоставя своята практика и се залавя да лекува с лечебния код на д-р Лойд и да изнася лекции по света, популяризирайки наученото.

"Кой съм аз и колко сме?", се пита Рихард Прехт

Още от нестандартното заглавие можем да предположим, че книгата се числи към забавните, но информативни четива. Тя представлява едно пъ...

Книгата „Лечебният код” представлява амалгама от наука и духовност. Докато д-р Лойд дава мистичното откровение, родило Лечебния код, д-р Джонсън предлага научната обосновка защо той действа, опирайки се на последните постижения на квантовата физика, невробиологията и медицината.

Правата за „Лечебният код“ са продадени в 26 държави. Книгата е бестселър № 1 на най-голямата електронна книжарница „Амазон“ в 11 категории: „Здраве“, „Алтернативна медицина“, „Самопомощ“, „Лечение“, „Психология“ и др.

Радва се на нестихващ читателски и медиен интерес. Авторите са желани събеседници в големи телевизии като:ABC, CBS, NBC, FOX. Те дават интервюта и за най-авторитетните издания - People, Time, USA Today и др.

„Тайният живот на великите американски писатели”

Това са разкази за любими американски писатели и книги – от О. Хенри и Скот Фицджералд до Карсън Маккълърс и Селинджър. От бащата...

обем: 288 стр.

цена: 11,95 лв.

 

 

Actualno.com

Етикети:

0 Коментара

Кафене

Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

missing image
Земетресение в Северна Корея, вероятно з...

Земетресение с магнитуд от 3,4 по Рихтер беше регистрирано в близост до полигон за ядрени изпитания в севернокорейската провинция Сев...

Джен Синсеро: Вярвам в чудеса, защото се случват!

Джен Синсеро е известен мотивационен лектор и автор на бестс...