55 години Кока-Кола в България в 55 истории от 55 думи

11202
55 години Кока-Кола в България в 55 истории от 55 думи
Снимка: Кока-Кола

Кока-Кола отбелязва 55 години в България. Производството на емблематичната напитка в страната стартира през 1965 г. и то за първи път с лого на кирилица. 55 години по-късно, водена от убеждението, че всеки един от нас има история с Кока-Кола през тези години, Системата на Кока-Кола в България кани 55 вдъхновяващи души, сред които известни личности, инфлуенсъри, дългогодишни служители и партньори, да разкажат свой скъп спомен, свързан с популярната напитка в 55 думи.

В петата част от кампанията представяме историите на актьора Ивайло Захариев, влогъра Stefie, Симона Типлеа – Регионален директор „Човешки ресурси“ – Регион 2 в Кока-Кола ХБК, Константин Атанасов – Директор „Правни въпроси“ в Кока-Кола ХБК България и Стела Иванова – Експерт „Връзки с потребителите“ в Кока-Кола ХБК България.

Ивайло Захариев

Актьор

Първият ми път на Aniventur, косплей фестивал в София, видях на живо хора, облечени като любимите си анимирани герои. Участниците бяха направили сами своите костюми. От тогава съм вдъхновен и аз самият да пробвам да заживея в друга епоха или свят, като някой мой любим рисуван герой. Благодарение на поканата от Coca-Cola преживях това вдъхновение.

Симона Типлеа

Регионален директор „Човешки ресурси“ – Регион 2

Кока-Кола ХБК

Разкривам собствения си потенциал и помагам на другите да направят същото. Това е моята история с Кока-Кола. И я пиша заедно с колегите ми вече 11 години. В България пък историята ми е свързана с младия и ентусиазиран екип, работещ за всички Хеленик пазари по света, който ръководех като директор на звеното Business Services Organization.

Константин Атанасов

Директор „Правни въпроси“

Кока-Кола ХБК България

За мен бутилката с характерния силует винаги е била символ на най-разпознаваемия световен бранд и на напитката, която най-добре утолява жаждата. „Тайната съставка“ на успеха на Кока-Кола обаче – това е не само качеството на напитката и обичта към бранда, но и страхотният екип, мотивиран да се развива постоянно и да печели заедно с нашите клиенти.

Стела Иванова

Експерт „Връзки с потребителите“

Кока-Кола ХБК България

Какво ми дадоха моите двадесет и шест години в компанията:

КОКА-КОЛА ХБК с нови цели за устойчиво развитие

Седемте нови цели, които компанията планира да изпълни до 2020 г. са насочени към намаляване на въздействието върху околната среда, под...

Приятелства.

Прекрасни колеги, от които уча всеки ден и съм по-добра в работата си.

Увереността, че винаги има решение.

Учиш се и от успехите, и от грешките – само така израстваш инстински.

Незабравими моменти на помощ, съпричастност и човечност.

Кока-Кола става на 128 години днес

На 29 март 1886 година е създадена най-известната газирана напитка в света - Кока-Кола. Едва ли има някой, който не е чувал за нея, н...

Че преди да сме служители, сме човеци.

Stefie

Влогър

Школата по танци, която посещавах, организираше летен лагер и нямах търпение за него. С приятелките ми от групата решихме да се поразходим, защото беше мрачно за плаж. Намерихме най-близкото магазинче и взехме Coca-Cola. Брутален порой ни изненада на връщане, но вместо да се скрием, отворихме кеновете си и се наслаждавахме на момента под дъжда, заедно.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com