Николай Нанков регистрира листата на коалиция ГЕРБ-СДС в Ловеч

3261
Николай Нанков регистрира листата на коалиция ГЕРБ-СДС в Ловеч
Снимка: ГЕРБ

"Тръгваме към нова изборна победа със самочувствието на успешен мандат и изпълнени ангажименти". С тази заявка за продължаване на политиката на дадени и спазени обещания, областният лидер на ПП ГЕРБ – Ловеч Николай Нанков регистрира днес листата с кандидати за народни представители от 11 МИР на коалиция ГЕРБ-СДС.

Той благодари на партийните структури в областта и на Изпълнителната комисия на партията за честта и отговорността да поведе листата. В нея има добре познати лица, вече доказали се с работата си, но и нови, млади хора, креативни и дръзки в мечтите и намеренията за развитие на България.

Николай Нанков: Каквото и да говорят опонентите ни, АМ „Хемус“ ще е готова през 2024 година (СНИМКИ)

Това е първият голям мост от участък 1 на АМ „Хемус”, Боаза - разклон Плевен-Ловеч. Съоръжението се намира на км 89+270 от ...

"Радвам се, че повеждам екип от доказани експерти, който може да работи здраво, за да оправдаем надеждите и очакванията на нашите избиратели. Знаете, че няма да ви подведем! В листата са както досегашните ни депутати Иван Миховски и Калин Василев, така и опитни представители на администрацията като областния управител Ваня Събчева и Ирина Митева. За първи път в отбора е друг наш земляк – бившият вътрешен министър Младен Маринов, който е родом от Ябланица. Даваме шанс и на по-млади хора за път в голямата политика – разчитаме на техния хъс, ентусиазъм и свежи идеи. Тръгваме към нова изборна победа със самочувствието на успешен мандат и изпълнени обещания. Със сигурност имаме и пропуски – открити сме към вас и за градивна критика. Но само заедно можем да успеем! Пандемията от Ковид 19 промени живота на всички, много хора имат нужда от подкрепа – работим да им я дадем. Нека с общи усилия се справим с предизвикателствата, които тази болест донесе във всекидневието ни! Ще успеем, вярвам в това! Кампанията на ГЕРБ ще е позитивна. Ще ви покажем направеното. Ще начертаем заедно задачите за следващия 4-годишен мандат - ще чуем вашите идеи, ще отговорим на въпросите ви. Свършихме много работа, но има още задачи пред нас", написа в профила си във Facebook Николай Нанков.

Средната възраст на кандидатите за депутати е 42 години, четирима са представители на гражданската квота. След водача на листата Николай Нанков следва бившият министър на вътрешните работи Младен Маринов, Ирина Митева, Иван Миховски, Георги Митев, Иван Цветанов, Калин Василев, Ваня Събчева, Владислав Радоев и Атанас Орлинов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛОВЕЧ:

Училището „Сава Младенов“ в Тетевен отбеляза 115-та си годишнина (СНИМКИ)

Направил им забележка: В Ловешко ученици нападнаха възрастен мъж

В Тетевен се проведе обучение на педагози от детските градини и училищата

Проведоха се практическа тренировка и учение на тема „Действия на общинския щаб за изпълнение на плана за защита при бедствия и съставните части на ЕСС при възникване на земетресение“

Държавата предоставя свой имот за приют за кучета в Ловеч

Кметът на Тетевен поздрави жените от пенсионерския клуб в с. Черни Вит

Пенсионерските клубове от няколко града се събраха на приятелска среща по случай 8-ми март

Кметът на Тетевен получи грамота от Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва

Болницата в Ловеч е на ръба: Персоналът масово напуска

Община Тетевен отбеляза националния празник 3-ти март

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Ловеч