X
 
 

БСП единодушно подкрепи Мая Манолова за кмет на София

2339 3
БСП единодушно подкрепи Мая Манолова за кмет на София
Снимка: БГНЕС
Националният съвет на БСП единодушно подкрепи кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София, предаде БГНЕС.

Заседането на съвета продължава и в момента.

БСП подкрепи Манолова за кмет на София, била символ на промяната

БСП подкрепи Мая Манолова за кмет на София, тъй като вижда в нея идеален непартиен кандидат със социално мислене, който може да донесе ...

До момента са утвърдени 160 кандидатури за кметове, като на пленума днес са утвърдени още 100.

През седмицата софийската организация на БСП почти единодушно подкрепи кандидатуратa на Мая Манолова, издигната от инициативен комитет за кмет на София. Председателят на столичната структура на социалистите и водач на партийната листа за общински съветници Калоян Паргов подчерта, че БСП се нуждаят от символна победа в столицата.

"Шансът да спечелим София за първи път в демократичната история на страната не бива да бъде пропилян, защото промяната в България започва от София", каза той.

Очаквано, пленумът потвърди решението на софийската организация. Настроенията преди Националния съвет бяха за категорична подкрепа на Мая Манолова за кмет на София, посочва националното радио. Манолова получи подкрепата и на вътрешната опозиция в партията.

БСП подкрепи Манолова за кмет на София, била символ на промяната

БСП подкрепи Мая Манолова за кмет на София, тъй като вижда в нея идеален непартиен кандидат със социално мислене, който може да донесе ...

"Мая Манолова си я познаваме като острие. Нейният път започна и доскоро беше пътят на левицата и ако искаме наистина да променим моделът в София и в страната, това няма как да стане според мен, без подкрепата на БСП, така че се надявам днес Националният съвет да даде своята подкрепа за кандидатурата на Мая Манолова", заяви в предаването "Неделя 150" зам.-председателят на парламентарната група и член на Изпълнителното бюро Драгомир Стойнев.

Според бившият депутат и член на НС на БСП Янаки Стоилов бившият омбудсман има добри шансове и възможности за успех.

"Аз не изключвам да бъдат изразени мнения и някакви препоръки по отношение на кампанията ѝ и взаимодействието с БСП, но това според мен няма да предизвика разногласия в крайния резултат и мисля, че БСП трябва да се стреми значително да увеличи своето представителство в Общинския съвет", каза той.

Под въпрос остава дали пленумът ще издигне собствена кандидатура за Варна след напрежението във варненската структура на социалистите, че е преговаряла с лидера на партия "Възраждане" Костадин Костадинов за кандидат-кмет.

Мая Манолова: Генерално сбъркан е моделът, с който се управлява София

"Моделът за управление на столицата е генерално сбъркан, и той бе наложен преди 14 години. Така се работи и до днес. Това е модел, при ...

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 2 Анонимен преди 2 месеца Профил на трол?
  Курнела по тоя начин се освобождава от Мая. Ако Мая спечели, 4 години няма да заплашва Курнела, а после като Гоце ще остане извън голямата политика. Ако загуби, още сега отива в забвение.
 • Анонимен 2.1 Анонимен преди 2 месеца Профил на трол?
  Да им еба мамата комунистическа ...всички са за службата и парите и са клмунисти...не им пука за народа
  : 0 !
 • КОПИ-ПЕЙСТ 1 КОПИ-ПЕЙСТ преди 2 месеца Профил на трол?
  Мaя Мaнoлoвa eдинcтвeнoтo кoeтo e дoкaзaлa дo ceгa e кaк ce прaвят гaфoвe нaпримeр кocтинбрoдcкaтa aфeрa, кoятo ce oкaзa eдин cпукaн бaлoн oт БCП. Нe мoжe бългaрcкият избирaтeл дa клъвнe нa бeceпaрcки нoмeрa. Мaнoлoвa дa ce кaндидaтирa зa кмeт нa рoдният и Кюcтeндил. Coфия нe e лъжицa зa нeйнaтa уcтa. Тя e eднo кюcтeндилcкo мeнтe oт кoeтo нe cтaвa и Чeп зa зeлe. Пoрeднaтa чeрвeнa кaлинкa.