X
 
 

Д-р Николай Радев: БСП се различава по това, че предлага лява програма с човека в центъра*

556 1
photo of Д-р Николай Радев: БСП се различава по това, че предлага лява програма с човека в центъра*
Снимка: bsp.bg
„БСП се различава по това, че предлага лява програма с човека в центъра“. Tова заяви кандидатът на "БСП за Българи" за кмет на Пловдив д-р Николай Радев по време на среща в р-н Западен на гр. Пловдив. В срещата взеха участие кандидатът за кмет на район „Западен“ Десислава Йорданова, ръководителят на Делегацията на българските социалисти в Европейския парламент Петър Витанов и народните представители Александър Симов и доц. Георги Йорданов. Като основни аспекти от програмата на левицата той изведе спасяване на общинското здравеопазване, възстановяване на образователния ценз на гражданите, Пловдив - град на високите технологии и др.

Нека на 27-ми октомври бъдем мъдри и отговорни към себе си и децата си. Нека изберем ориентираното към хората управление в местна власт, да подкрепим социалното лице на местната власт“, заяви ръководителят на Делегацията на българските социалисти в Европейския парламент Петър Витанов. Той подчерта основните проблеми в Пловдив: един от градовете с най-мръсен въздух в страната; един от градовете с най-нецелесъобразно разходване на средства:

„За Колодрума в града отпуснатите средства скочиха от 17 на 60 млн. лева, но няма пари за майките, няма пари за облагородяване на градската среда и улесняване придвижването на колички - детски, на хора с увреждания; спечелени са средства за умни светофари, умни светофари обаче няма. Затова нека подкрепим енергията, хъсът и желанието на кандидатите на левицата. Нека заложим на алтернативата на социалното, на устойчивото, на европейското!“, добави Витанов.

„Слушаме едно и също вече дълго време. Пловдив се задъхва. Ние имаме идеи за промяна“, заяви кандидатът за кмет на район „Западен“ Десислава Йорданова. Представяйки своята платформа, тя акцентира: „За мен Западен е нашият общ дом, който заедно трябва да подредим и поддържаме. Искам да спрем порочния модел, в който на първо място стоят икономическите интереси, защото всеки човек е важен".

„Искам Пловдив да започне да се развива добре. Обидно е за Пловдив да е управляван от кандидати със спорен авторитет, които деградират политическия модел. От хора, които продават интересите на подкрепилите г.“, наблегна депутатът от ПГ на "БСП за България" Александър Симов.

„Разчитаме на своите млади хора не само да печелят в местната власт, разчитаме те да управляват страната ни“, заяви пред събралите се народният представител от ПГ на "БСП за България" доц. Георги Йорданов.

В рамките на своето посещение в Пловдив лидерът на социалистите в ЕП взе участие и в честванията по повод 140-годишнината от създаване на Народна библиотека „Иван Вазов“. Витанов се включи активно в предизборни събития в подкрепа на кандидатите на БСП за кметове и общински съветници. До момента той посети области Русе, Перник, Плевен. Предстоят негови срещи в области Габрово, Ямбол, Варна, Смолян, София.

*Платена публикация в рамките на предизборната кампания за Местни избори 2019. Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Анонимен 1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
    „БСП се различава по това, че предлага лява програма с човека в центъра“ - Да, г-н Радев. Ако имате предвид Г.Гергов в центъра! Иначе - не сте никаква алтернатива. Дори не сте и опозиция в местния парламент!
missing image
Дневен хороскоп за 20 ноември

Овен Това е ден, в който с лекота ще усвоявате нови знания. Проявената мъдрост ще ви носи плодове дълго време. Телец Това е ден, в който творческата...