Движение "Възраждане" подкрепи Мая Манолова за втория тур на кметските избори в София

9834
Движение "Възраждане" подкрепи Мая Манолова за втория тур на кметските избори в София
Снимка: Възраждане

Движение "Възраждане" официално обяви своята подкрепа за г-жа Мая Манолова на предстоящия балотаж за кмет на Столична община, който ще се състои на 03.11.2019 г.

Това се случва в изпълнение на решението на върховния орган на партия Възраждане – Организационен съвет, взето на 08.09.2019 г., според което по време на балотажите за местна власт, партията ще подкрепи всички опозиционни кандидати, с изключение на такива издигнати от етнически партии, застанали срещу кандидатите на управляващите политически сили на втори тур за кметове на общини и кметства. 

Кандидатът за кмет от движение "Възраждане" направи нови разкрития за корупцията в Столична община

От щаба на кандидатът за столичен кмет на партия Възраждане оповестиха нова порция разкрития за корупционно поведение и практики о...

"Призоваваме, своите членове и симпатизанти да подкрепят нейната кандидатура, защото считаме, че тя е категорично по-добрият кандидат, а с нейното избиране, ще започне и промяната на статуквото.

Постепенното демонтиране на управляващата ГЕРБ и присъдружните й формации от властта е от първостепенна важност за нормализирането на политическата обстановка у нас и възможност за промяна на 10 годишното статукво, което задушава страната ни", посочват още от организацията.

Припомняме, че от "Възраждане" на няколко пъти направиха разкрития за корупция в Столична община.  Още при представянето на кандидата си за кмет на София, лидерът на партията Костадин Костадинов обяви, че през Столична община от ГЕРБ присвояват по 2 млрд. лв. на година.

Впоследствие, от партия "Възраждане" изнесоха силно смущаваща информация, касаеща заместник-кмета по образование и култура на Столична община – Тодор Чобанов, свързана с имотното му състояние и задължения в особено големи размери към бюджета на София, които същия най-вероятно дължи, но до момента, така и не е платил. От партията на Костадин Костадинов обясниха, че са получили информация за новопостроена къща, намираща се в кв. „Мусагеница”, в затворен и охраняван комплекс, собственост на Тодор Чобанов, изградена със средства с неизяснен произход и недекларирана пред Столична община.

Движение "Възраждане": Районен кмет на София раздава общински жилища на свои близки

След като през изминалата седмица от Възраждане разкриха информация за огромната къща на зам.-кмета по култура и образование на София &...

След него на прицела на "Възраждане" попадна кметът на район „Връбница” в София – Младен Младенов. Оказва се, че откакто е районен кмет на „Връбница”, същият е обзавел с общински жилища половината си служители в общината и то в пълно нарушение на всички приложими общински наредби.

От партията на Костадин Костадинов изнесоха  и подробности за начина, по който се правят обществените поръчки от скандалния районен кмет на ГЕРБ.

В западните и северозападните покрайнини на София и в частност, в районите „Връбница”, „Надежда”, както и в съседната община Божурище има няколко фирми с един и същ собственик, които се къпят в паричната любов на управляваните от ГЕРБ районни кметства.

Особено щедър към този „преуспял бизнесмен” е кметът на район Връбница Младен Младенов. Става въпрос за местния бизнесмен Евтим Божилов Славков, неговите фирма „Кристал 2007“ ЕООД и консорциума „ПРОФИ-СТРОЙ“ ДЗЗД, в който „Кристал 2007“ ЕООД на Евтим Славков държи 90%.

Възраждане: Обитава ли зам-кметът на София Тодор Чобанов незаконна къща и с какви средства я е построил? (СНИМКИ)

От партия "Възраждане" изнесоха силно смущаваща информация, касаеща заместник-кмета по образование и култура на Столична община –...

При множество случаи, вместо да прекрати поръчките (при един единствен останал участник), както препоръчва Законът за обществените поръчки (чл. 101, ал. 2), Младен Младенов охотно сключва договори на максимални цени. При тези обстоятелства, очевидно принципи като целесъобразност и икономичност при харченето на парите на данъкоплатците в София стоят на втори план.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

Радев и Главчев обсъждат исканите смени в кабинета

Борислав Цеков: Ако внесат вот на недоверие, ще нарушат Конституцията

Елена Йончева: Мигрантите ще бъдат връщани обратно

Гроздан Караджов: ГЕРБ, ДПС и ПП-ДБ искаха да покрият скандала около Нотариуса

Бойната група на НАТО у нас получи висока оценка

Нанков: Лъжа е, че настоящият регионален министър е кадър на ГЕРБ

Още една рокада в Агенция "Митници"(ВИДЕО)

Новият директор на „Митниците“: Заварих уплашени хора

Еврокомисар Илва Йохансон ни обеща конкретна дата за сухопътния Шенген

БСП ще праща доклада за "Боташ" на Европейската прокуратура (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика