Пулев: Ще има мач в София

1028
Пулев: Ще има мач в София
Снимка: БГНЕС

Европейският шампион в тежка категория Кубрат Пулев отново намекна, че може да се бие в София до края на годината.

"Срещу Чисора играх на 60-70 процента. Сега мисля за следващия си мач, който ще бъде до края на годината. Нищо чудно да е и в София. Но не се знае със сигурност още къде и срещу кого ще се бия", заяви Кобрата по време на церемонията на НСА за 24 май.

В САЩ: Кобрата е на крачка от мач за световната титла

С победата си над Дерек Чисора, европейският шампион Кубрат Пулев се премества една стъпка по-близо до битка срещу носителя на пояса на...

Академията награди с почетни медали своите възпитаници Кубрат Пулев, Радослав Янков, неговия треньор Георги Атанасов и Владимир Илиев за успехите им през годината, предаде Стандарт нюз.

А Кобрата отново показа своето чувство за хумор.

"При толкова много доценти, професори, академици, наистина е голяма чест и голямо удоволствие за мен. Аз продължавам да уча, продължаваме напред и продължаваме в Академията", каза Кубрат Пулев и подхвана преподавателите си в НСА - Когато ме скъсат за даден изпит, се нервирам, но не за дълго, защото тук наистина е чудесно сред такива интелигентни, млади и образовани хора. Благодаря ви!".

Сред официалните гости на събитието бяха зам.-кметът на Район Студентски Светослав Йорданов, зам.-председателят на БОК Йорданка Благоева, председателят на Съвета на настоятелите на НСА "Васил Левски" Красимир Дачев, двукратният олимпийски шампион Петър Киров, Димитър Бербатов и други. Радо Янков пък си постави голяма цел за следващия сезон. Той иска да спечели Големия кристален глобус и световното първенство. "Поздравих Кобрата за успеха му и го помолих да се снимаме", призна носителят на световната купа по сноуборд.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com