Спортът в зала отново възможен и то на по-ниски цени

2968
Спортът в зала отново възможен и то на по-ниски цени
Снимка: Pulse Fitness&Spa

Броени дни след отпадането на извънредното положение искаме да съобщим, че врати отвориха и спортните зали. Най-голямата спортна верига у нас Pulse Fitness&Spa е готова да посрещне отново своите посетители, предоставяйки естествено най-добрите условия за спорт , напълно съобразени с епидемичната ситуация в страната ни.

"Всички необходими мерки за Вашата безопасност са взети. Изрично следваме препоръките на Министерството на здравеопазването, за да гарантираме Вашето здраве, комфорт и сигурност."  - заявяват от Pulse Fitness&Spa 

Всичко относно мерките можете да прочетете тук : https://pulsefit.bg/…/pulse-fitness-spa-otvarya-otnovo-vrati

Спазването на висока хигиена и дезинфекцията на залите не са нещо ново за лидерите Pulse Fitness&Spa. Основен мотив в тяхната работа е именно отношението към клиента. Точно затова те предлагат на своите сегашни и бъдещи членове нови, по-ниски цени на клубните карти, съобразени с предизвикателствата на текущата ситуация. Единствено условие е да се възползвате от услугите на спортната верига сега.

След повторното отваряне на клубовете цената на членската карта става 49 лв/месец. Със своя абонамент фитнес ентусиастите получават достъп до настоящите и бъдещите клубове в града, в който е закупена картата и могат да се възползват целодневно от фитнес, открит плувен басейн с плаж и групови занимания. От предложението могат да се възползват всички в градовете София и Пловдив. Продължителността на членството е от един до три месеца, а обвързване с договор не е нужно. Картите могат да бъдат закупени на място или онлайн на адрес: www.my.pulsefit.bg

Работното време на обектите, което важи до пълното възстановяване на нормалния режим на работа, ще бъде: понеделник – петък: 07:00 – 21:30, събота-неделя: 09:00 – 21:30.

"Предизвикателствата, пред които сме изправени са многобройни, но спортът е здраве и ние искаме Вие да имате достъп до най-добрата фитнес база в България, за да бъдете по-здрави и щастливи всеки ден ! Отново сме заедно, а заедно сме най-силни! Благодарим Ви за доверието!" - казват от екипа на Pulse Fitness&Spa

Добрата новина е, че до броени дни ще отвори врати и най-добрият открит плувен басейн в София! След редица подобрения и ремонт, басейнът на Pulse Fitness&Spa West Park ще посрещне отново своите посетители, за да се насладят на слънцето и да се разхладят в горещите летни дни.

Въпреки сложната ситуация в момента от Pulse Fitness&Spa повдигнаха завесата и обявиха, че в началото на месец юни ще бъде открит и най-новият клуб от веригата -  Pulse Fitness&Spa Arena , от който всеки клубен член ще може да се възползва. Очаквайте подробности!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОЩЕ СПОРТ:

99 дни до Париж 2024: Златното обещание на един любящ съпруг

Асен Василев: Шахматът за деца може да бъде подпомогнат по успешната ни програма за спорт и изкуства в училищата

Ивет Горанова се включва в Купата на Президента по карате, участниците са над 1500

Епично: Над 2000 бегачи и колоездачи застанаха на старт на "Търново Ултра" (ВИДЕО)

Медал и четвърто място за България от Балканиадата по полумаратон

Най-сложното съчетание, получило най-висока оценка е на българка. Вижте го! (ВИДЕО)

Калоян Братанов счупи национален рекорд и се доближи на 8 стотни от Париж 2024

Падна най-брадатият световен рекорд в леката атлетика (ВИДЕО)

Нургюл Салимова отново не се даде на световната вицешампионка в шахмата

"Пас към миналото": Полет към една мечта

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Още спорт