Клуб *MIXTAPE 5* ви кани на най-страховитото HALLOWEEN PARTY в историята на нощна София!

673
Клуб *MIXTAPE 5* ви кани на най-страховитото HALLOWEEN PARTY в историята на нощна София!

Датата естествено е 31 октомври, поводът е българският национален празник HALLOWEEN, a неестественото идва в забавата, на която клуб *MIXTAPE 5* ви кани този път! Черни тикви, светещи котки, разноцветни вещици и зловещи лакомства ще дебнат от всеки ъгъл на голямата зала на клуба.

Музикалното оформление за вечерта тази година е поверено на трима любими музикални светии, които ще разбулят всички духове с разнообразните си стилове и ще се грижат за поддържането на екстра-танцувалното настроение в нощта на HALLOWEEN. STARTERAs, XONIC и SAVA – диджеи, маскирани като селектори, ще се качат зад пулта, подготвили саундтрака на един истински страховит филм за навечериeто на 1 ноември.

На сцената лирически говорители ще са професионалните гонители на духове ГРИГОВОР (“Лого5“ и „Накафево“) и ГОГО („НаКафево“). Те ще вземат думата в техния непретенциозно саркастичен стил, за да направят профилактична проверка за чувство на хумор на всички присъстващи купонджии. Водещите ще разяснят софистицираните правила за участие в първите по рода си конкурси за най-добър костюм и най-добър танц. Накрая на вечерта „Г на квадрат“, в ролята си на почетно журе, ще изберат най-невижданите костюми и танцьори, за да им раздадат скъпоценните награди, любезно предоставени от партньорите ни CONTRABANDA.

За допълнителното нажежаване на обстановката, сме поканили армия от танцуващи войници, които ще ни покажат какво е истински squad. Грешката е вярна, защото хип-хоп групата WRONG GENERATION вече подготвят тайните си оръдия за нощта на HALLOWEEN!

Побиха те тръпки? Ела на 31 октомври в клуб *MIXTAPE 5* за най-страховитото HALLOWEEN PARTY за 2016!

БАЛКАНДЖИ се завръщат с етно-рок експлозия в клуб *MIXTAPE 5*

27 октомври е неслучайно избраната дата за ударното завръщане на БАЛКАНДЖИ след близо 4-годишно мълчание. Тогава пионерите в нетрадицио...

Врати: 21:00 часа.

Билети: 5 лв. в деня на събитието на вход

Следете събититето на:

18+

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com