Last Hope с юбилеен концерт на 19 септември 2020г в „Метъл Фабрика“

7840
Last Hope с юбилеен концерт на 19 септември 2020г в „Метъл Фабрика“
Снимка: EventEase

Една от най-уважаваните и без никакво съмнение най-активната българска банда на хардкор пънк движението в България, призната у нас и далеч отвъд границите на страната ни, Last Hope ще свирият отново на сцената на “Метъл Фабрика” след успешното си дебютно представяне на сцената на „Фабрика 126“ през мeсец юни. Датата е 19 септември 2020г.!

От първия концерт в читалище „Светлина“ в началото на 90-те на миналия век, до днес, групата се труди здраво – утвърди името си, което защитава с нестихващ хъс и въвлича в играта поколение след поколение!

25 години след излизането на първия демозапис на Last Hope, който момчетата успяват да издадат сами на аудио касета през вече далечната 1995г., и който съдържа едни от най-разпознаваемите песни на бандата, а именно „Away“, „No Tolerance“ и „L.A.S.T. H.O.P.E.“, буди респект и днес и пази жива историята на хардкор сцената у нас.

Демото бележи началото на дискографията им, която само преди по-малко от година набъбна с още един чисто нов дългосвирещ албум, озаглавен Peacemaker и издаден от реномирания германския лейбъл Coretex Records.

За да отбележат този своебразен юбилей, Last Hope са подготвили специален ретроспективен сетлист, включващ парчета от това легендарно издание. В списъка с песни за вечерта са заложили и други вечни класики, както и, разбира се, парчета от новия албум!

Но какво правим, когато празнуваме нещо? Каним приятели, естествено. За да бъде хардкор празника на 19 септември истински и специален, Last Hope са поканили и специални гости. Това са B.F.D.M и Church of Destiny.

 

B.F.D.M. е добре познатата култова софийска формация, включваща в състава си членове на Vendetta, Rejection, Outrage... Очакваме с нетърпение новия албум на BFDM, който вече е почти готов, а междувременно ще чуем на живо части от него. Това е първото излизане на групата на концерт в София от почти година!

Church of Destiny са млада банда от София, смесваща слъдж и дуум метъл с хардкор/пънк. Групата ще представи на живо чисто новия си запис Black Smoke Eats Out.

Цената на билетите Ранно Пиле за концерта на Last Hope и гости са по 15лв, а стандартните са по 20лв. и могат да се вземат по следните начини:

- онлайн -->

- на каса в магазин „На Тъмно“

Сцената на Метъл Фабрика е разполажена в двора на Фабрика 126, която се намира на бул. “княгиня Мария Луиза“ 126, като до входа й е спирка “Мария Луиза” на метрото, спирка на трамваи 11 и 12, тролейбуси номер 1 и 5 и автобуси 77, 82, 26.  „Фабрика126“ предлага градина, скътана в зеленина; новоизградена сцена на открито; зала на закрито, мърчандайз зона, барове и други допълнителни удобства, които да осигурят приятна, безопасна и без ограничения за краен час хардкор вечер. Вратите отварят в 18.00 часа.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от МУЗИКА:

МОЛЕЦ с нова песен и пореден разпродаден концерт (ВИДЕО)

ALI представят видеото на "The List" с премиера на живо тази събота

Синовете на Пол Маккартни и Джон Ленън записаха обща песен (ВИДЕО)

Sofia Live Festival гостува на юбилейното издание на Капана Фест в Пловдив

Приключенията на Нотичка - в търсене на истинския Моцарт в неговите най-известни композиции

Българите Caliberty ще подгряват Брус Дикинсън на 16 юли в София

От Ню Йорк в София: съвременната Кармен Клементин Марген в София на 31 май по покана на Соня Йончева

P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"

Емели Санде - безнадеждният романтик

Група ALI: Правим музика, която да изпълва душата

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com