Пълдин Фест 2020 ще се проведе с два супер концерта

1786
Пълдин Фест 2020 ще се проведе с два супер концерта
Снимка: Пълдин Етно Фест

Първото издание на фестивала вдигна летвата високо – през 2019 година публиката преживя неповторима емоция в двата фестивални дни, когато на сцената в Античния театър концерти изнесоха 10 емблематични имена в Ethno World музиката - Деси Добрева и Нено Илиев, Gipsydelica, Monistra (Македония) , GloBalKan и Martha Mavroidi (Гърция) , Чубрица, Жарава, Нина Николина, Оратница, Тъпани и Гайди, Balkan Khans, Para Hot Jazz& Hot Club De Plovdiv.

Желанието на организаторите от агенция „Топ артист“, фестивалът да се наложи като традиционен и да стане една от културните емблеми на Пловдив, доведе до това въпреки тежката обстановка и през 2020 година фестивал да има. И то с каква програма:

25-и ноември Деси Добрева, Лудо Младо Бенд и танцова формация Гераци

И така, дойде време за нова среща на пловдивската публика с

Деси Добрева – ангелски глас и дяволска стихия в едно на сцената в зала Сила - това е прословутата запазена марка на Деси плюс завладяваща емоция, която се очаква с неистов глад в туптящото сърце на Пловдив.

Програмата за концерта е много гиздава и включва емблематични и обичани песни като “Лудо младо“, Катерино моме“, “Джоре дос“, “Девойко,мари хубава“, “Дос“, “Червената шапчица“ и още, и още…поднесени с аранжименти и стил, които са запазена марка на Деси. На сцената до нея ще се качат „лудият“ Лудо Младо Бенд и танцова формация “Гераци”.

Професионализмът, вниманието към детайла, усмихнатите спомени, които умее да създава в публиката, себераздаването, правят концертите на Деси незабравими за публиката.

26-и ноември - Стефан Вълдобрев и Обичайните Заподозрени

Четири сценария за провеждането на Евровизия 2021

Организаторите на музикалния конкурс „Евровизия” представиха четири основни сценария за провеждането му през 2021 г. Прессъ...

Един от най-успешните български артисти през последните години и определено най-актуален и през настоящата „трудна“ година, който покорява публиката от всички възрастови категории и сцените в цялата страна е именно Стефан Вълдобрев.

Неизменно с неговата супер група “Обичайните заподозрени”, ще изнесе концерт на 26-и ноември 2020 г.във втората фестивална вечер на единствения фестивал за етно култура „Пълдин етно 2020“

До Стефан са “Обичайните заподозрени”, които се отправят към това ново предизвикателство в познатия звезден състав: Стоян Янкулов-Стунджи, Веселин Веселинов-Еко, Иван Лечев и Мирослав Иванов.

На сцената ще прозвучат обичаните парчета: „По-полека“, „Холивуд“, „Рай“, „Към“, „Едно“, „Тази песен не е за любов“, „Фойерверк“, „Аз ли съм или не съм“, „Бряг с цвят най-зелен“, „Сняг над Сахара“, „Хромозоми“, „Обичам те, мила“ и много други. Порой от хитове.

И! Това далеч не е всичко! На концерта ще бъде представена новата книга на Стефан Вълдобрев – “Книга за песните”. Всеки закупил си книгата ще получи автограф, лично от автора.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от МУЗИКА:

Рок симфония "Simply the Best" с песните на Тина Търнър на 3 юни в зала 1 на НДК

Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени" обявиха лятно турне

Група ALI обяви два нови концерта - в Пловдив и София

Легендарният китарист Ингви Малмстийн ще свири в Пловдив през юни

Piranha и Goliath се присъединяват към концерта на Brujeria в "Маймунарника"

Емели Санде с първи концерт в България

Дивата на Скандинавия - Елза Драйзиг, с първи концерт в София

Един от най-великите съвременни пианисти - Сергей Бабаян, с концерт с оркестър "Кантус Фирмус"

Шведските легенди ABBA ще получат Рицарски орден

Иск за 3 млн. долара: Metallica загуби дело срещу застрахователите си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com