Тъмен берлински звук на Sonic Voyager с Rødhad и Milton Bradley

1910
Тъмен берлински звук на Sonic Voyager с Rødhad и Milton Bradley

Берлинската тъмна електроника ще изстреля в орбита второто издание на новия парти бранд на Metropolis - Sonic Voyager!

Само месеци след идването на най-добрия Live DJ в света – KinK и резидента на най-добрия техно клуб в света Berghain - Ben Klock, звукът на Берлин отново ще се пренесе в София за една нощ.

На 22 октомври в Хладилния завод в София ще пристигнат култовите Rødhad и Milton Bradley, а партито е част от събитията, посветени на 20-годишния юбилей на най-стария колектив за електронна музика у нас Metropolis.

За разлика от поредицата Future Heroes, която среща настоящите и бъдещите звезди на световната техно сцена, Sonic Voyager е серия партита със силно ограничен капацитет, представяща съвременни електронни артисти, които трудно могат да се поставят в стилови и жанрови рамки.

Идва музикалният инкубатор COCOON

След като преди две години, за пръв път в България, пионерите на електронната култура у нас-METROPOLIS, ни направиха част от „при...

Хедлайнерът на второто издание е един от най-горещите берлински диджеи в последните години - Rødhad. Също част от екипа на Berghain, той владее до съвършенство силата на техното, изпълнено с меланхолия, дълбочина, тъмна сила и дъб, уейв и хаус влияния. Rødhad е роден и израстнал в Берлин и започва DJ кариерата си цяло десетилетие преди градът да се превърне в културна столица на Европа. 25 години по-късно талантът му го отвежда във най-горещите техно точки на планетата, а лейбълът му DYSTOPIAN и авторската му музика са признати от гиганти като Marcel Dettmann, Ben Klock, Sven Väth, Dave Clarke и др.

Вторият гост на Sonic Voyager - Milton Bradley - също е чистокръвен берлинчанин, с футуристично виждане за съвременната денс сцена. Сетовете му варират от експериментално techno до твърд индустриален звук, а често смело издава и ексцентрични атонални проекти, като саундрака му към края на света The End Of All Existence (2010). Този април излезе и последният му дългосвирещ винил под заглавие Tragedy Of Truth през собствения му лейбъл Do Not Resist The Beat!. Изданието директно се качи високо в класациите и беше обявено за един от най-добрите албуми на годината със заразителните си дарк бийтове на границата между танцувалното техно и атмосферичния ембиънт и IDM.

Четвъртото парти от #Metropolis20 е с ограничен капацитет! Билети се предлагат в мрежата на Eventim.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com