X
 
 

Как оценявате резултатите от местните избори?

23605 6
Как оценявате резултатите от местните избори?
Снимка: БГНЕС
Местните избори приключиха и резултатите са ясни.

Как оценявате картината в страната след местния вот? Имаше ли изненади? Кои са добрите и лошите новини? Какво мислите за организацията и провеждането на изборите?

Каква е оценката на втория кабинет на Бойко Борисов?

Днес второто правителство, водено от лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, даде отчет за първите си 100 дни на власт. Отчетът премина без на не...

Заявете своята позиция!

Actualno.com

Етикети:

 • Анонимен 3 Анонимен преди 4 години Профил на трол?
  МИ КАКВО ? ГЕРБ ги размаза като мармалад и сета реват и пишят, особено комунягите,пък и другите комуноподобните ! Квичат и се хапят по задниците и клеветят ! Голям кеф !!!!
 • Ноември 2 Ноември преди 4 години Профил на трол?
  Всичко беше идеално и демократично. Логично победи партията на Премиерът Борисов , която Сбъдна всички Евро/МЕЧТИ НА ИЗБИРАТЕЛЯ/КАТА. Чувам , че вече за метро се говори и в Пловдив , а това е белег на Прогрес във всичко. Тези избори затвърдиха твърдата принадлежност на България в семейството на Евроатлантизма. Честито , Честито..
 • Анонимен 2.1 Анонимен преди 4 години Профил на трол?
  Цецко, ти ли си! Само психопат като тебе може да напише подобни глупости, използвайки малкото заучени изрази.
  : 0 !
 • Анонимен 2.2 Анонимен преди 4 години Профил на трол?
  Октомврийчо, опитите ти да бъдеш язвителен показват, че не ти харесва България и не ти допадат опитите ни да се присъединим към семейството на най-развитите страни. Защо не отидеш да поживееш в някое китно малко градче в любимата ти първа родина. После ще разкажеш как е там, под топлото крило на най-мъдрия и доблестен държавник.
  : 2 !
 • ciklop50 1 ciklop50 преди 4 години Профил на трол?
  Оценка, само една, България се превръща в мутреландия, начело с герберасите и преливащите се в тях комуняги от БСП! Изненади !? Изборите, манипулирани, нечестни от горепосочените! Добри новини липсват при това положение. Позиция без значение, комуняги - гербераси не взимат под внимание мнение, противоречащо на лайняната им политика.
 • Ноември 1.1 Ноември преди 4 години Профил на трол?
  Не мислете такива неща Циклоп . България ВЕЧЕ е Демократична , Развита пазарно/ориентирана ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКА Държава. Няма никаква Мутроландия ? Недейте така Циклоп , недейте.
  : 1 !