Баща се саморазправи с ученици от музикалното училище в Плевен

3196
Баща се саморазправи с ученици от музикалното училище в Плевен
Снимка: iStock/Guliver

Районна прокуратура –Плевен образува бързо производство срещу Милен А. за извършено от него престъпление - причиняване леки телесни повреди по хулигански подбуди на две непълнолетни лица.

В хода на разследването е установено, че вчера синът на Милен А. се сбил със свой съученик от музикалното училище в Плевен и пострадал. Предизвикан от тази случка Милен решава да потърси сметка за нанесените травматични увреждания на сина му и нахлува в сградата на Музикалното училище по време на междучасието. Влиза в стая, оборудвана като ателие, там намира детето, което се е било със сина му и още един техен съученик. Милен А. удря едното дете със стол по гърба, а на другото нанася удар в областта на лицето. През това време се намесва охраната на училището и го извежда от района на учебното заведение.

Бащата, набил съученичка на сина си, получи домашен арест

Софийски районен съд пусна под домашен арест бащата, набил съученичка на сина си. Преди дни той нахлу по време на час в столичното 17 С...

Сигнал за инцидента е подаден в Първо РУП днес от родител на едно от пострадалите деца, съобщиха от прокуратурата. Незабавно е уведомена Районна прокуратура – Плевен и е образувано бързо производство. Извършителят Милен А. се издирва за извършване на необходимите процесуално следствени действия с негово участие. Разследването продължава.

Снимка: архив

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Плевен