Медийното влияние: В Ботевград управляващите паднаха, в Червен бряг - не съвсем

12365
Медийното влияние: В Ботевград управляващите паднаха, в Червен бряг - не съвсем
Снимка: БГНЕС

Кметът в сянка Анатолий Иванов отново е част от властта в Червен бряг. Той влиза като общински съветник в местния общински съвет, информира Нова телевизия.

Иванов е подизпълнител на редица обществени поръчки – например за водния цикъл на Червен бряг, както и на камери за по 400 долара, по време на мандата на предишния кмет Павлин Филевски. Синът му Мирослав бутна камера на Нова телевизия, снимаща на място, откъдето се добиват инертни материали за водния цикъл на града. А Анатолий Иванов заяви, че е жертва на зли слухове. Иванов беше началник на щаба на ГЕРБ и за тези избори. Кандидат беше Георги Георгиев, който обаче загуби на балотаж от Данаил Вълов, кандидат на АБВ. Георгиев досега беше председател на Общинския съвет.

Кметът на Бургас: Притеснени сме от коментарите на РБ

Притеснени сме от коментарите на Реформаторския блок, сякаш Плевен се е освободил от нещо, сякаш е бил е управляван изключително зле. И...

Сигналът за нередностите е Христо Гешов – лицето на кампанията срещу хепатита. Той споделя, че дори е имало заплахи за физическа саморазправа срещу него.

Друг пример за срастване с властта е досегашният кмет на Ботевград – Георги Георгиев. С него се захвана правосъдието след сигнал на общински съветници, като са започнати четири досъдебни производства. Сега, на изборите, спечели Иван Гавалюгов – човекът, който разказа публично за ставащото в Ботевградска община. Припомняме, че синът на Георгиев – Даниел, беше депутат на ГЕРБ и се прочу, след като за един ден премина към „България без цензура”, но след това се върна в партията на Борисов, а самият премиер поиска в крайна сметка изгонването му. Сега баща му – Георги, взе само 38,64% на балотажа срещу Иван Гавалюгов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com