X
 
 

Близо 1 400 бр. фалшиви стоки спипаха при спецакция в Пловдив

806 0
photo of Близо 1 400 бр. фалшиви стоки спипаха при спецакция в Пловдив
Снимка: Пресцентър ОДМВР-Пловдив
Специализираната операция за пресичане, разкриване и документиране на закононарушения и престъпления при съхранение и разпространение на стоки, означени със знаци, сходни или идентични с тези на регистрирани търговски марки, бе проведена от служители на отдел „Икономическа полиция“ на територията на Пловдив.

След спецакцията срещу незаконното разпространение на фалшиви стоки бяха конфискувани близо 1 400 артикула. Петима души са задържани с полицейски заповеди. Проверките са извършени в два магазина в търговски център в квартал „Столипиново“, още толкова - на улица „Напредък“ и по един на булевард „Васил Априлов“ и улица „Георги Измирлиев“.

Разкриха контрабанден канал за фалшиви стоки от Турция към ЕС

Пловдивски полицаи разкриха контрабанден канал за разпространение на фалшиви стоки от Турция към страни от ЕС, съобщиха от МВР. Спецак...

При процесуално-следствените действия сред общо конфискуваните близо 1 400 артикула има якета, спортни дрехи, блузи, бельо, маратонки, шапки и колани. За срок до 24 часа заради съмнение за съучастие в нерегламентираната търговска дейност са задържани три жени и двама мъже на възраст между на 31 г. и 46 г. Образувани са досъдебни производства. Работата по цялостното документиране на случаите продължава под наблюдението на Районна прокуратура - Пловдив.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители