X
 
 

Протести пред недостроения стадион "Ботев" в Пловдив (СНИМКИ)

2162 1
Протести пред недостроения стадион "Ботев" в Пловдив (СНИМКИ)
Снимка: Божилова
Думите "Жълто-черна радост" бяха употребили в заглавията си кажи-речи всички спортни медии в края на август тази година, когато лично премиерът Борисов, заедно с министъра на спорта Красен Кралев, с Борислав Михайлов, с кмета на града и областния управител, ряза лента на недостроения стадион на ФК "Ботев". Проектът е замразен от пет години поне, а първоначалният инвеститор беше Цветан Василев.

Официално: Спартак Пловдив получи концесията на стадион "Тодор Диев"

ПФК Спартак Пловдив 1947 АД официално спечели концесията за стадион "Тодор Диев", съобщиха от клуба. Предвижда се във възможно най-близ...

След фалита на КТБ, строителството спря. По-късно на концесия го взе Георги Самуилов и той, наравно с премиера, през август обеща строителните работи много бързо да се подновят. Само дето нищо не помръдна, а самият Самуилов наскоро призна, че иска да развали концесията и да строи стадиона по друг начин- през обща фирма с общината. 

Така, след жълто-черната радост, днес пред строежа на стадиона, имаше само черен гняв и протест. Над 300 фенове на "Ботев"-Пловдив се събраха на бул. "Източен" и скандираха "Искаме си Колежа". След като за малко бе блокиран бул. "Източен", феновете потеглиха в протестно шествие към общината, където също скандираха.

Футболен Пловдив се обедини зад идеята за европейски стадион

Стадион "Пловдив" трябва да се възстанови и зад тази идеята застанаха днес ръководствата на всички футболни клубове в Пловдив, които за...

С този си акт те подготвят първите неотложни задачи за решаване на новия кмет на Пловдив и бивш областен управител Здравко Димитров, който ще встъпи в длъжност в понеделник. Самият той беше до Борисов при рязането на лентата през август.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Тодор 1 Тодор преди 3 седмици Профил на трол?
    Само мога да съчувствам на феновете на един от великите български футболни клубове, тъй като те са поредните измамени от фараон Цветан Василев и неговата пирамида КТБ!