Противоградна ракета падна върху кола в Пловдив

18245
Противоградна ракета падна върху кола в Пловдив
Снимка: БГНЕС

Противоградна ракета падна върху лек автомобил "Пежо" в Пловдив. Сигналът е получен на телефон 112 тази сутрин в 09:20 ч., уточниха от полицията. Увредена е кола на ул. „Асен Христофоров" 21.

Полицаи от Първо РУП са иззели падналия предмет. Няма данни за пострадали хора, нанесени са материални щети върху колата, информира Дарик радио.

Ракета против градушка подпали обитаема къща край Сливен

Плачевно куриозните случаи в страната ни, при които не знаеш как да реагираш, продължават с пълна сила. Този път ракета против градушк...

Предполага се, че ракетата е изстреляна в полунощ по време на разразилата се буря над града. Няколко часа преди това компанията на 21-годишната Василена Спасова и двама нейния приятели се прибрала, информира в. "Марица".

При огледа на място е иззета отломка от ракетата. Тя е потрошила стъкления покрив на пежото и отворила огромна дупка над задната лява врата. Експерти от дирекция „Борба с градушката" са извършили оглед на място.

"Това е и моята информация. Към момента нямам потвърждение, че предметът, паднал върху кола, е наша ракета". Това каза пред агенция ПИК изпълнителният директор на Агенцията за борба с градушките Николай Николов, попитан за инцидента.

Той научил за случилото се около 14 часа днес. "В момента пътувам към Пловдив. По принцип съм в отпуска, но я прекъснах, за да отида на място и да разбера подробности", допълни Николов.

Падна парче ракета в Пловдив

Останки от противоградна ракета пробиха покрива на магазин в Пловдив. От съображения за сигурност персоналът и клиентите на магазина са...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com