АБВ представи кандидатите си за народни представители в 23, 24 и 25 МИР в София

4163
АБВ представи кандидатите си за народни представители в 23, 24 и 25 МИР в София
Снимка: БГНЕС

ПП АБВ представи кандидатите си за народни представители в 23, 24 и 25 МИР в София. Листите ще бъдат регистрирани утре.

Румен Петков: В листите ни са хора, които са доказали професионално себе си и способността си да защитават националния и обществения интерес

„Енергията я има във всички възрастови групи, но близо 1/3 от 35-те кандидати, които сме номинирали, са до 40-годишна възраст. Това ме кара да съм убеден, че сме носители на промяната. Благодаря на тези, които се ангажират с подкрепата си за нашата политика и нашата кампания. Продължаваме да сме притеснени от това, че в кампанията няма да се говори за политика и политически и управленски решения а по-скоро ще бъде фокусирана върху насаждането на страх. Искам да подчертая с голямо удоволствие и респект към нашите кандидати в трите района, че мислите ни излъчват енергия и достойнство, характер.

Горд съм, че в листите ни има 6 хабилитирани лица, трима лекари, трима юристи, хора, ангажирани с националната сигурност, икономиката и администрирането. Това богатство от личности отразява нуждите на София. Те са носители на това достойнство и тази сила на българския интелект, които са ни правили и трябва да ни правят горди европейци.

Сърдечни благодарности изказвам, не защото така се говори в такива случаи, а защото съм убеден и изразявам мнението на мнозина, за ангажимента на доц. Атанас Мангъров. Ако днес нещо липсва на нашето общество, то е реалният анализ на ситуацията и предоставяне на необходимата информация на гражданите, за да могат те да направят своята оценка на действията и бездействията на институциите в национален, европейски и световен мащаб“.

Христо Колев, лидер на АВБ-София и водач в 25 МИР в столицата: Ние от ПП АБВ се борим за нов морал, за провеждането на нова политика, която да носи промяната

„За нас е много важно да се повишат доходите, да има нормален начин на живот за пенсионерите и работа за младите хора, наша кауза е младите да останат в България. Призовавам имащите право на глас да отидат до урните на 4 април, защото сега е моментът да вземат решение за бъдещето на България. Промяната е възможна, а носителят й е именно ПП АБВ. Благодаря за това, че се включихте и имахте смелостта твърдо да заявите своята позиция. Като председател на софийската градска организация на ПП АБВ, в този момент съм горд, защото листите, тези 35 човека са всички до един доказали се, те са авторитетни по места. Всички правят нещо и до ден днешен са правили нещо, с което до подобрят средата на живот в България. Най-добрата, най-качествена листа в трите МИР-а е на АБВ. Като потенциал, като морал, като професионализъм нито една друга партия не може да извади такива кандидати. АБВ следваме принципи и политика, от която не мърдаме дори и сантиметър.

Ако нещата не се променят сега, един ден моите деца просто няма да имат избора дали да заминат, или да останат. Те ще трябва да заминат, защото за последните 10 години каквото и да се каже за това управление, е малко. Това е антибългарска политика. Ние от ПП АБВ се борим за нов морал, за провеждането на нова политика, която да носи промяната. На представителите на ПП АБВ им е пределно ясно по кой път са тръгнали и защо - в името на България“.

Д-р Пламена Заячка, лидер на АБВ-Младежи и водач на ПП АБВ в 24 МИР в София и в Кърджали: ПП АБВ доказа и доказва всеки ден експертизата си

Вече седем години ПП АБВ има национално отговорни политики във всеки един сектор. Включих се в битката и се съгласих да съм водач на листата на ПП АБВ в 24 МИР, също така и в Кърджали, защото вярвам, че промяната започва от всеки един от нас. За да промениш нещо, трябва да се включиш активно и да бъдеш промяната, която искаш да видиш. За първи път съм водач на листа и тръгвам с увереност не само заради хората, които са при мен в листата и в цяла София, но заради хората, които са в АБВ.

ПП АБВ доказа и доказва всеки ден експертизата си. Днес, след коронакризата и мерките, имаме изключителна нужда от потенциал, стратегия, експертиза, които да изведат България след здравните мерки, следват икономическите и социалните.

София има уникален потенциал, тя може да бъде и ски дестинация, и за СПА, и да развива балнеотуризъм, който не се разработва и това е години наред. Столицата има нужда от нова визия и е крайно време да спре разговорът за недостиг на места в яслите и детските градини. Колко години се решава този проблем? Отново 6 000 деца на година не могат да си намерят ясла. Това го слушаме от 10 години. АБВ на местно ниво, където има представители, доказа, че безплатните детски ясли и градини са възможни и това искаме да направим и тук. В момента е на път да фалира цял един бранш с над 300 000 души, който произвежда 12 % от БВП на България. На път сме от 13 март да фалира целият сектор „Туризъм“ с туроператори един по един, които ще оставят всички нас, които предварително сме заплатили пакетно предложение, екскурзия, без да ни върнат парите, защото държавата не иска да застане и да подкрепи тези хора. Нас – хората да ни върнат парите. Това е само един пример, а това ще е вълна, защото с туроператорите следва още подсектори“.

Доц. Атанас Мангъров, водач на листите на ПП АБВ в 23 МИР в София и Варна: Мерките срещу COVID-19 се ръководят от шайка дилетанти

„Мерките, които се предприемат, се ръководят от шайка дилетанти, които не са наясно какво да правят и изпълняват нечии разпореждания и се водят от цели, които не са медицински. Ще стане една година, откакто коронавирусът дойде в България. Оттогава започнаха тези безумни мерки. Казвам „безумни“, защото в началото се каза още, че това е нов вирус, на нас нищо не ни е ясно и не знаем какво ще правим и че ще се учим в движение. В резултат на това започнаха дейности като затваряне на градинки, паркове, стадиони, децата бяха спрени от училище. Животът замря. Защо се направи това? Защото с налагането на тези мерки се заеха хора, на които цялата тази дейност беше съвсем непозната и те просто не знаеха какво да правят и започнаха да повтарят папагалски нещата, които се въвеждаха в други страни. В резултат на това се е стигнало до факта, че за миналата година броят на допълнително починалите хора е около 15 000-16 000. От тях с COVID-19 са по-малко от половината. Повече загинаха заради неефективността и неадекватността на всички тези мерки, защото те се налагаха от хирурзи, ортопеди, неврохирурзи, микробиолози. Хора, които не са се занимавали с тези неща.

Тази сутрин бях в Благоевград и впечатление ми е направи, че всеки втори магазин е за отдаване под наем, а градът е пуст. Няма студенти. Няма бизнес. Същото се наблюдава, когато човек мине в София по „Раковска“ или която и да е друга улица. Правителството твърди, че са се справили много добре. С какво? Медицинските резултати са налице. Икономическите също се виждат. Туристическата индустрия със 70% надолу. Децата вече цяла година не ходят на училище. Тази година завърши първият випуск студенти по „Медицина“, които завършиха виртуално. Може би те ще станат само лични лекари, защото само личните лекари в момента са в състояние да лекуват някого дистанционно и по телефона.

Продължават неяснотите около ваксините срещу коронавирус. Не е ясно дали този, който е ваксиниран, ще може да разпространява заразата или не. Или целта е просто да се получи удостоверение, че хората са набоцкани. В началото се казваше, че само тези, които са ваксинирани, ще имат право на тези имунизационни паспорти. С много приказки и много натиск най-накрая кандисаха, че може и тези, които са преболедували, също да имат документ от този тип. Това е нещо, което е невероятно глупаво и аматьорско. Ние с партия АБВ сме от едната страна на бариерата и мисля, че всички хора, които не искат това да продължи, които искат нещата да се променят, са добре дошли при нас със своите гласове“.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

ПП-ДБ не са обсъждали Андрей Гюров като кандидат за служебен премиер: Говори Явор Божанков

ИТН настоя за нови машини за гласуване

Тагарев: Не знам военното разузнаване да е работило срещу Атанас Атанасов

Конституционните капани за служебно правителство: Обяснение

НАТО не е доминирано от САЩ: Говори бивш военен министър

Радев продължава срещите с потенциалните служебни премиери

Томислав Дончев: Възможно е да разговаряме с ПП-ДБ отново след изборите

Тагарев: Можем да гледаме с насмешка политици, говорещи за излизане от НАТО

Шефът на БНБ обясни на президента Радев защо не може да стане служебен премиер

Радев се срещна и с втория със забрана от Борисов да става премиер

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика