X
 
 

Ангел Джамбазки е кандидатът за кмет на София от ВМРО

2005 10
photo of Ангел Джамбазки е кандидатът за кмет на София от ВМРО
Снимка: Actualno.com/Славея Йорданова
Ангел Джамбазки е кандидатът на ВМРО за кмет на София.

„Кандидатирах се, защото София има нужда от отговорно и сериозно отношение. С групата ни общински съветници имаме сериозен опит в Столична община. Аз самият имам опит от 7 години. Не се кандидатирах на олимпийския принцип, кандидатирах се, за да стана кмет”, заяви пред NOVA Джамбазки.

За Джамбазки пакет "Мобилност" е икономическа битка между страните в ЕС

Пакетът "Мобилност" е икономическа битка между центъра и периферията на ЕС, каза пред Радио "Фокус" евродепутатът Ангел Джамбазки. При...

По думите му, ако бъде избран за кмет, има кой да заеме мястото му на евродепутат. „Трети е Юлиан Ангелов. Той е един от най-грамотните по темата Балкани и външна политика. Нямам никакви съмнения за неговите качества. Четвърти път е Александър Сиди”, заяви Джамбазки.

„София има нужда от отношение към кварталите, София не е само Жълтите павета. "Люлин" е София, "Младост" е София, Нови Искър е София, Ботунец е София, Бухово е София... София има нужда от насочване на транспортната схема натам“, коментира още заместник-председателят на партията. 

"София има нужда да обърне внимание и на младите семейства, затова ние ще подпомагаме образованото родителство. Това означава подпомагане - финансово и жилищно на млади и образовани семейства", каза още Джамбазки и допълни, че ако бъде избран, ще подпомагат и масовия спорт.

"София има нужда да бъдат възстановени местата за масов спорт, за да могат младежите да бъдат изтеглени от сферата на наркоразпространението и да бъдат мотивирани да спортуват и да се развиват. Масовият спорт означава игрища в кварталите; означава най-сетне отваряне на Витоша - безценно имущество на София, което е затворено от години заради т.нар. псевдозелени, които правят всичко възможно, за да не се развива тази планина. Витоша трябва да се отвори и софиянци да имат възможност да стигнат до нея", допълни Джамбазки. Той заяви, че са се съсредоточили в няколко направления, като едно от тях е обществен ред и сигурност:

ВМРО се регистрира за изборите в София

ВМРО внесе кандидатурата си за участие в изборите в Общинска избирателна комисия – София. От партията заявиха, че ще се концентри...

"Обществен ред и сигурност означава подреждане на паркирането в целия град, означава камери за видеонаблюдение, автобусните линии, означава всеки училищен двор да бъде с видеонаблюдение, парковете също. Означава там, където има плочка, асфалт, да има лампа, а там, където има лампа, да има камера. Означава и повече общинска полиция", допълни той.

"Междувременно първата заповед, която смятам да подпиша, е за събаряне на незаконните цигански гета. Всички тези миазми на града трябва и ще бъдат изринати", посочи кандидатът за кмет на София от ВМРО.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Карлос Педрос Контрера 9 Карлос Педрос Контрера преди 3 седмици Профил на трол?
  МЕРИНДЖЕЯТ мАнгела Джанбаз заедно с алкохолизирания латино-американски МУНДАР от маалата в Перник Карлос Педрос Контрера изплуваха пак на повърхността на червено-черното предизборно БКП+ДС-ЦУКАЛО "Влашко-мангасарско Ректално Онождане" (ВМРО) с главен ГЮФТО тлъстото ДС-Ванче караШкембе! Защо преди да се кандидатира за нова обществена изборна длъжност меринджеят Джанбаз не си е подал оставката и не виж още ›› се е отказал от вече заеманата обществена изборна длъжност - евродепутатка?! Въобще не се надяват да бъдат избрани, но ВИНАГИ участват в изборите защота там се завъртат едни "незнайно от къде дошли милиони", които меринджей-мундарските шкембета ще усвояват частно! И това е вече повече от 20 годнини!
 • Анонимен 8 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  Прокредит Банк - една смотана банка ! За да откриеш депозит ти трябва един час и се връщаш с един куфар бумаги . Нотариално заверено пълномощно трябва да се представя и подписва в банката при всеки депозит, защото стария подпис не важел ! Изобщо много смотана работа - за шарани !
 • Анонимен 7 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  Абе Джамбазин, тя твоята лакомия няма край, та Брюксел, та Франция, та тримезонета в Париж, та тези пари от паспортните далавери не се ли кратиха, или ти по настояване на Търбуха, доносника, агента на ДС Иван !
 • Анонимен 6 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  Няма ли да се задави така както е отворил устата за 2-3 поста едноврменно.Алчност,алчност ама това минава всякакви граници.
 • Анонимен 5 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  Младия Сергей Станишев!Едно време Митио Гестапото сам трябваше да дърпа конците на Станишев,а сега става чрез посредник минстъра на шкембе чорбата Каракачана попива крепките думи на вожда от ДС а после ги препредава към Джамбаза.
 • Анонимен 4 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  То Джамбаза по традиция от както го има ВМРО се кандидатира за кмет на София на всички избори, Каракачана за президент.Това незначи че някой им обръща винимание за какви постове се облизват.
 • Октомври 3 Октомври преди 3 седмици Профил на трол?
  Съществото /2/ отправя недопустими определения за Другарите Живков и Кубадински. А , Другарят Живков/ Янко/ е и Велик син на НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ И ВЕЧЕН ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ДЪРЖАВНИЯТ СЪВЕТ НА НАРОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ. По нататък изобщо не ме засяга как определя този Агент провокатор на европейзма ангел джамбаски от финансовите патриоти.
 • БKП-ЦИГAHЬOP-БЪЛГAPЩИHИЗMA 2 БKП-ЦИГAHЬOP-БЪЛГAPЩИHИЗMA преди 3 седмици Профил на трол?
  мАнгела Джанбаз е абсолютно сигурна, че няма да бъде избрана и поради това няма да загуби тлъстата евродепутатска заплата, привилегии и облаги, до които я уредиха за цели 5 години чрез обилно финансиране ДС-ДПС-арските кръгове и платените цигански гласове (заедно с Андро Слабака - шурето на караШкембе)! Но не му пречи заедно с Грух-Грух ДС-Ванче караШкембе да "усвоят" едни "незнайно от къде дошли" виж още ›› милиони за избори и най-вече платената подкрепа за втория кръг на платилата повече кандидатка! И двамата са нискойерахийни поръчкови изпълнители на БКП+ДС-мутро-милиционерската олигархия по гръмко публично повтаряне с мегафони по улиците на клишетата и фразеологичните конструкции на пропагандно-манипулативните догми на БKП-ЦИГAHЬOP-БЪЛГAPЩИHИЗMA на Замфир Яшар - Тато (известен и като Тодор Живков - Янко) и мангала им патрон от Делиормана Пънчо Кубъдънъ - Бато авджията! Нищо повече! Мундарите от Факултето чакат с нетърпение бира-скара предизборните улични сценични изпълнения, както и полагащата им се "по закон" 50-тачка!
 • ДуПеСе да се закрие 2.1 ДуПеСе да се закрие преди 3 седмици Профил на трол?
  Сръбска мършо пак ли си тук?
  : 2 !
 • българин 1 българин преди 3 седмици Профил на трол?
  Този мухльо си прави реклама и се надява да заработи нещо допълнително от алъш вериша по време на изборите, ако има възможност, повече от сигурно е, че дори и кретен като него, даже и под натиск с не една зависимостите си, не би зарязал евро паричките, ако и кметското усвояване и присвояване да не е за пренебрегване, това с гетата и мангалите е повече от смешно.
Нагоре
missing image
Световен ден на храната

Световният ден на храната се чества по инициатива на Организацията по изхранване и земеделие към ООН, и се отбелязва ежегодно на 16 октомври. Инициативата...