Бакалов: Доган си мисли, че ще векува

4882
Бакалов: Доган си мисли, че ще векува
Снимка: БГНЕС

За съжаление много хора се чувстват собственици на части от крайбрежието. Не може да има частна собственост на морския бряг. Това е държавна собственост. Какво си мисли Доган?! Хората насрочиха в събота в 9 часа масово посещение на този плаж. И може няколкостотин души да отидат.

Това каза журналистът Иван Бакалов по 7/8 ТВ. Как ще ги спре Доган, с пушки ли? Възможно е тези хора да са били в НСО и после Доган да ги е взел на заплата. НСО пък отрече. Това е безобразие, да си загради плаж и да каже: „Няма да влизате тук“. Колкото може повече хора да отидат на Доган на плажа. Той не е негов. Този човек си мисли, че ще векува. Вместо душата да му се възвиси, той вижте какви Сараи прави.

Журналист: Щом Харалан Александров защитава Борисов, значи има реална опасност за властта на премиера

Днес в много сайтове е е пълно с цитати от Харалан Александров, изговорени при Илиана Беновска. Един цитирал едно, друг - друго. В общ...

Борисов се огъва под общественото мнение. Той от Мутафчийски зави към Мангъров. Утре може да се отметне.

Борисов има симпатизанти сред журналисти и репортерки. Още като главен секретар го превъзнасяха. Едни топ журналистки го превъзнасяха. Първа, трета, пета страница бяха с него.

Има върли фенове сред интелигенцията. Актьора Мутафчиев е такъв. Те им дава сигурност като властови човек. Има искрени фенове и сред журналисти, гледат да клепат неговите противници. Това е супер гадно.

Когато се появи критик на Борисов, го съсипват. Има и т. нар. клакьори, които при трудна ситуация излизат по списък. Може ли, излиза запис, на който се чува за Цвета Караянчева: проста, кърджалийска п…. Наеб… съм ги с 200 за европейски лидери. Има заплаха, че ще щял да изгори Елена Йонева.

Той еднолично решава това или онова. Излиза запис и снимки и в този момент, да излезеш да обясняваш как имаме късмет с Борисов и пасва на народопсихологията, значи или искрено си заблуден, или нямаш чувствителност, или си един от клакьорите. Има едни, които крякат непрекъснато. Но не е възможно в този момент да обясняваш колко е логично той да е лидер.

От НСО не признават те ли охраняват сарая на Доган

По повод възпрепятствания от въоръжена охрана опит на лидера на "Да, България" и съпредседател на "Демократична България" Христо Иванов...

Харалан е в унизителната позиция на Харизанов. Той каза така: „Имаме късмет с Борисов“. Спомням си как Борисов се възмущаваше нямало овчари, а те тръгнали АйТи специалисти да стават. Говорим за човек с биполярно разстройство.

Имаше хора, които се обясняваха в любов на Тодор Живков. Това виждам и сега с Борисов. Като им гледаш заглавията на вестниците, все едно са придатък на прокуратурата.

Относно разследването " Осемте джуджета", той обясни: "Това в България всеки знае, че се е случвало и продължава да се случва. Вярвам на Илия Златанов. Това години наред се е повтаряло с помощта на властта. Като ти водят дела 5 години, и ти си фирма, и си свършен като бизнес. Могат всичко да ти вземат.

Сега е брутално. Само по подозрение си свършен. Как прокуратурата взима смартфона и дава на медиите снимки. Това не може да стане без съдия. В смартфона има банкиране, лична кореспонденция, всичко. Откъде накъде? Това са брутални неща. Подслушването на президента е брутално.

Някой е вдигнал мерника на Борисов. Тук не става дума за Божков. Чуждите медии цитираха, че президента следил с дрон спалнята на Борисов. Изправи се пред НС и каза, че Доган го поръчал да го убие. Този човек е с разстройство.

Христо Иванов дебаркира при морския сарай на Доган, но въоръжена охрана го изгони (ВИДЕО)

Лидерът на "Да, България" и съпредседател на "Демократична България" Христо Иванов и други двама мъже, сред които общинският съветник н...

Те са изцяло лидерска партия, овладяла всичко в държавата. А всички министри, шефове са зависими от Борисов. Там ще настъпи разпадане. Едни ще отидат при Цветанов. Основната грижа на Борисов е, че втората партия е БСП. Основната му грижа е тя да се разпердушини. Струва ми се страшно с икономическата кризата, която се задава. С наводнението пак им били виновни комунистите".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

Радев продължава срещите с потенциалните служебни премиери

Томислав Дончев: Възможно е да разговаряме с ПП-ДБ отново след изборите

Тагарев: Можем да гледаме с насмешка политици, говорещи за излизане от НАТО

Шефът на БНБ обясни на президента Радев защо не може да стане служебен премиер

Радев се срещна и с втория със забрана от Борисов да става премиер

Шефът на "Сиела норма": При избори 2 в 1 ще имаме машинно гласуване, при различни дати - трудно

Кой ще е служебен премиер? Радев се срещна и с управителя на БНБ

Горица Грънчарова-Кожарева ли е следващият служебен премиер на България? (СНИМКИ)

При избори 2 в 1: Ще има ли машинно гласуване?

Окончателно: Депутатите решиха МВР да пази бежанските центрове

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика