Бивш посланик в Москва: Толкова е прозрачен Борисов, че чак е скучен

13039
Бивш посланик в Москва: Толкова е прозрачен Борисов, че чак е скучен
Снимка: БГНЕС

Толкова е прозрачен Борисов, че чак е скучен. Този коментар направи във Facebook Илиян Василев, бивш посланик в Руската федерация (2000-2006). 

Припомняме, че по-рано днес лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов даде първи брифинг след изборите, на който подаде ръка към "Продължаваме промяната" и "Демократична България".

"Как така ДПС и Възраждане бяха приемливи аркадаши за да свалят евроатлантиците от ПП и ДБ, пък сега не е някак неудобно с ДПС, Възржадане и Янев? Пък тези, които свалихме, сега са първи "съюзници", пита Василев в своя коментар.

"Как така Слави Трифонов е лошия, пък свалихте Петков именно с него и ИТН друго не правеха освен да громят ПП", продължава той.

"Точно отговорникът за войната в Украйна Борисов ще гради правителство на евроатлантическа основа за да помага на Украйна? Все пак и демагогията трябва да има някакъв предел, нали? Къде беше евроатлантика Пленвелиев да вкара малко разум у Борисов когато се договориха с Решетников и Бабаков да предадат интересите на България", заключва бившият дипломат.

Публикуваме неговата позиция без редакторска намеса:

Толкова е прозрачен Борисов, че чак е скучен.

Как така ДПС и Възраждане бяха приемливи аркадаши за да свалят евроатлантиците от ПП и ДБ, пък сега не е някак неудобно с ДПС, Възржадане и Янев? Пък тези, които свалихме, сега са първи "съюзници"?

Как така Слави Трифонов е лошия, пък свалихте Петков именно с него и ИТН друго не правеха освен да громят ПП?

Точно отговорникът за войната в Украйна Борисов ще гради правителство на евроатлантическа основа за да помага на Украйна? Все пак и демагогията трябва да има някакъв предел, нали? Къде беше евроатлантика Пленвелиев да вкара малко разум у Борисов когато се договориха с Решетников и Бабаков да предадат интересите на България?

Къде бяха всичките тези ГЕРБ юнаци, когато България загуби близо милион души по време на тяхното управление?

И как точно ще пребори инфлацията, като приеме финансовата част от ПП? След като родната ни инфлация, която е двойна на европейската има съществен компонент пленените институции и корупцията, чийто жив паметник е именно Борисов?

И как точно ще прави съдебна реформа, без да махне Гешев?

Плевнелиев отговори на призива на Борисов да е в евроатлантическата група на ГЕРБ

В първия брифинг на ГЕРБ след победата в парламентарните избори на 2 октомври 2022 г., Борисов предложи отдръпване на лидерите и съглас...

Сега да се подготви за следното - ПП и ДБ да ги забрави. Мисля също, че и БСП ще трябва да забрави след днешните интервенции.

И няма как да избяга от отговорност след като има гласовете за да направи правителство. И да не се прави на "дръж ми шапката", по отношение на гласовете на Възраждане, след те са изцяло негов проект, който Борисов през Кралев контролира отвсякъде. Нали с тях координираха атаката срещу правителството на Петков.

Чакам да падне цената на бензина и дизела на 2 лева. Това като начало. След това чакам да не се бави, ами да формира правителство.

Да е ясно - успяха с ИТН да разпилеят и да уморят протестната енергия. Малко трудно ще се получи този път. Да, отрезвяването на българските избиратели ще премине през още едно правителство на ГЕРБ, което да демонстрира цялата "прелест" на тяхното управление - и умението да борят инфлацията, и да договарят газ /още чакаме и този газ от Черно море, с който щяхме да залеем региона/. И несъстоятелност на Вярата, че Борисом може и иска не личния си келепир, а народното добро.

Къмон, не губете време. Спечелихте изборите, с ортаците имате мнозинство. Успех. Избирателите ви чакат да ги залеете с рог от изобилие и сигурност.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

Тагарев: Можем да гледаме с насмешка политици, говорещи за излизане от НАТО

Шефът на БНБ обясни на президента Радев защо не може да стане служебен премиер

Радев се срещна и с втория със забрана от Борисов да става премиер

Шефът на "Сиела норма": При избори 2 в 1 ще имаме машинно гласуване, при различни дати - трудно

Кой ще е служебен премиер? Радев се срещна и с управителя на БНБ

Горица Грънчарова-Кожарева ли е следващият служебен премиер на България? (СНИМКИ)

При избори 2 в 1: Ще има ли машинно гласуване?

Окончателно: Депутатите решиха МВР да пази бежанските центрове

Нинова е изненадана от Борисов, че не дава кадри на ГЕРБ за служебни премиери (ВИДЕО)

В търсене на служебен премиер: Росен Желязков отиде при Радев

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика