Бойко Борисов: Ясен е кандидатът на ГЕРБ за президент (ВИДЕО)

56964
Бойко Борисов: Ясен е кандидатът на ГЕРБ за президент (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

Ясен ни е кандидатът за президент. Познавате го. Това заяви бившият премиер и настоящ лидер на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти, след като посети Праисторически солодобивен и градски център Провадия-Солницата. 

Така Борисов коментира в отговор на журналистически въпрос кой ще бъде кандидатът на ГЕРБ за президент, но в крайна сметка не посочи кой ще бъде той. 

Манолова тръгна да проверява любимата хижа на Бойко Борисов и се заяде с кадър на ДБ (ВИДЕО)

"Така изглежда "Паламара", любимото място на експремиера. За съжаление, достъпът до ловната хижа не е свободен". Това заяви един от сът...

По думите на Борисов няколко имена се спрегнаха и Балтов го изчегъртаха незабавно. За Даниел Вълчев за жена му какво ли не казаха. Лъжа след лъжа, които за радост, една по една се разкриват, коментира Борисов.  

Експремиерът заговори и за скандала със златните кюлчета в чекмеджето му. „Ние златни кюлчета нямаме, но ни ги нарисуваха. Сега се видя кой е със златните торбички и ще прави корупция. Сега носят пари по централите, да купуват партии. И Балтов, дето го спрягаха за президент, побързаха да го изгонят. Още не си беше приключил операциите", възмутен е Бойко Борисов за последните събития в политическия живот на страната. 

Запитан дали кандидатът на ГЕРБ за президент може да бъде кметът на София Йорданка Фандъкова, Борисов призова първо да разгледа Солниците. 

Борисов е възмутен защо депутатите не са направили нов бюджет? Защо излъгаха пенсионерите?, запита Борисов. 

Бойко Борисов както винаги коментира и останалите политически въпроси от дневния ред. „Временно водим в предварителния вот! Защо е временно, защото се направиха на ударени и не искаха да броят квитанциите. А сега носят флашки, които се оказват издайнически. Издават как се купуват гласове. Именно учредителят на новите партии Василев все парите за магистрала „Хемус”, за да излъжат пенсионерите и да гласуват за тях. Единственият диктатор в момента е Румен Радев. В същото време освен прикриването на убийство, говорим и за документирани измами. Едва дочакаха да свърши парламента, за да кажат, че шефът на НАП си е прехвърлил фирмата с 1 млн. задължения. И още по-нагло през това време той праща да дирят човек, който го няма”, коментира бившият премиер. 

Хаджигенов: Явно Пеевски ще стане защитен свидетел срещу Бойко Борисов

Явно Делян Славчев Пеевски ще стане защитен свидетел срещу Бойко Борисов. Това заяви заместник-председателя на ПГ на ИБГНИ адвокат Нико...

Според него това, че са спрени парите за „Хемус”, означава, че са спрени и инвестициите в Северна България. Той припомни и думи на Радев, който е казал, че инвестициите "бягат" от корупция.  

"От януари до юни - рекорден срив на инвестициите в страната. Откакто е диктатурата на Радев всичко е на минус в инвестициите. Нека им е висок рейтингът, ще видим новото правителство какво ще направи и откъде ще вземат пари да довършат "Хемус". Оттам следват военни, полицаи, учители, здравеопазване", посочи Борисов.  

Според него чуждестранните инвеститори продават бизнесите си тук и отиват в съседните на България държави. Причината за това е липсата на добри пътища и уредена логистика. Поради тази причина Хърватия щяла да влезе преди нас в Еврозоната.  

"Тези хора не се интересуват от съставянето на правителство. С тази актуализация доказаха, че ГЕРБ е работил много добре. Откъде ги извадиха тези пари? Те ни помогнаха да ги разобличим", каза още лидерът на ГЕРБ.

Прочетете още по темата: Борисов се завръща - но се завръща в хаоса

Бъдещият президент - по-скоро мъж, по-скоро не от ГЕРБ

Поизморени от изборната динамика, партиите у нас като че ли умишлено бавят обявяването на президентските си кандидатури. Като изключим ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

"Недопустимо, противоконституционно e": За грешките на преговарящите при президента говори доц. Наталия Киселова

Правителство или предсрочни избори: Габриел отива при Радев с окончателно решение

Преговорите между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ приключиха без коментари пред медиите

Желязков: Основната ни цел е премахването и на сухопътния контрол в рамките на Шенген

Слави Трифонов: На две магарета слама не могат да разделят, но ще дойде черен лебед (ВИДЕО)

Анализатори: Спорът е за регулаторите и съдебната власт, а не за министрите

ЦИК обяви обществена поръчка за евроизборите с една особеност

ТАСС: Повечето руснаци в България гласуваха за Путин

БСП: България час по-скоро трябва да отиде на избори

"Защо Министерство на културата е дарено на корумпираните простаци от ГЕРБ?": Велислав Минеков

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика