X
 
 

Бойко Борисов: Страната ни усилено върви към еврозоната

4375 11
photo of Бойко Борисов: Страната ни усилено върви към еврозоната
Снимка: Ива Иванова /Аctualno.com
"Всички световни кредитни агенции повишават кредитния рейтинг на държавата. Уверено вървим към чакалнята на еврозоната. Ръстът на икономиката е 3,5 процента", заяви премиерът Борисов на откриването на 75-ото издание на Международния панаир на който се представят най-новите открития в сферата на машиностроенето, енергетиката и дигиталните технологии.

Премиерът поздрави всички участници и пожела успех на форума, който дава възможност да се развиват нови партньорства в бизнеса.

Той изтъкна, че държавата прави всичко, което зависи от нея за икономическия просперитет. 

"Дружбата ни със САЩ не върви само по линия на базите, ученията и отбранителната мощ, с тях правим и неща за археологията, културата и историята, каза премиерът.

Борисов: 111 г. след обявяването на независимостта ние продължаваме развитието на страната

Честит празник! Обявяването на независимостта е едно смело и значимо събитие, с което българският народ се гордее! Постижение, сложило ...

Той изрази благодарност към Фондация „Америка за България“, която съвместно с правителството и общината работи по мащабния и оригинален проект за реставрация и социализация на базиликата.

В Пловдив ще участват близо 600 фирми от 34 държави, а страна партньор е Русия.

Тази година специализираните изложения са пет – машиностроене, строителна техника, автомобили, транспорт и оборудване, информационни и дигитални технологии и енергетика и екология.

 

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 7 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  Ама каточели нЕкой се ХВАЛИ и пръцка ?
 • Анонимен 6 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  Не е ясно дали дебил или имбецил се е изходил. Сигурно пак е набивал суджуци и луканки! От евтините, без пари!
 • Анонимен 5 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  хаха Това ми прилича на Тодор Живковото "Преди 9 сптември България беше изправена пред огромна пропаст, но след 9ти с помоща на БКП, България направи решително крачка напред."
 • Анонимен 5.1 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  Яко лъже тоя дебел плондер
  : 2 !
 • Анонимен 4 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  Тя може да върви ама докато стигне, еврозоната ще се е разпаднала,особенно ако крайно зависимата от Америка, Германия фалира!Весе пак Германия е финансовото сърце на Европа.
 • Анонимен 3 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  Посмали Манго !
 • Анонимен 3.1 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  Ама верно, се едно го е правил некой у дупе
  : 2 !
 • Анонимен 2 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  Стига сме жумели, народе. Улица ‘граф игнатиев’ нека носи името на Митрополит Методи КУСЕВ! Ето цялата книга „Погрома на България. Виновникътъ“ - https ://bit.ly/2XQVI1a Апел към българския народ. Стига сме жумели, народе. Да си отворим очите и да погледнем. Ще видим, че фантома, който, поради жуменето ни, се представляваше в нашето въображение и ни се чинеше, че е наш велик покровител, а пък из виж още ›› лиза, че той е виновника за погрома на България. Тя, със своето словесно мляко на писмовността, откърми и матушката Русия. Без българската култура, Русия не можеше да бъд е велика. В замяна на писменността и културата, които й даде България Императорът каза: „България ще се накаже". Наказа се. Руската дипломация извърши погрома на България, за да се изпълнят думите на императора. За тоя смъртен грях, ще бъде наказана Русия със страшен погром, много по-страшен от оня, който й се нанесе във време на Руско-японската война. За направения грях, за погрома на България, ще се отплати с разгромяването, с разпадането на Руската империя. Народе, да се помолим Богу, Той да й прости тоя грях. Нека й простим и ние. Да не допусне Бог изпълнението на приговорения вече разгром.Стара Загора, 1914 г.'Предговор на 'СТАРОЗАГОРСКИ МИТРОПОЛИТ МЕТОДИЙ КУСЕВИЧ ПОГРОМА НА БЪЛГАРИЯ. ВИНОВНИКЪТ'
 • ИМПЕРИАЛИСТ 2.1 ИМПЕРИАЛИСТ преди 3 седмици Профил на трол?
  Русия и Турция винаги са прилагали спрямо България метода на ДОБРОТО И ЛОШОТО ЧЕНГЕ!
  : 6 !
 • Анонимен 1 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  Страната ни усилено върви към еврозоната, въпреки управлението на Борисов, целящо България да остане руски васал завинаги!
 • Анонимен 1.1 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  Дреме му бокУ, нали си лапка ...., лкинти и .... Патки, с Голем грамаж ;)
  : 2 !