X
 
 

Борисов: 13 години ГЕРБ е алтернатива на рухналата банкова система и съсипаната икономика

2209 10
Борисов: 13 години ГЕРБ е алтернатива на рухналата банкова система и съсипаната икономика
Снимка: ПЦ на МС
Честит рожден ден, ГЕРБ! Благодаря на всеки един от вас за усилията и отдадеността. За 13 години получаваме доверието на българските граждани 13 пъти. Това доверие не ни главозамайва, а ни мотивира да сме още по-близо до хората и проблемите им. Затова хората ни вярват. С годините обаче растат и критериите им към нас. Това изисква да сме по-добри с всеки изминал ден. В партията винаги е имало и ще има място за честни и трудолюбиви хора. Това написа премиерът и лидер на ГЕРБ - Бойко Борисов, който честити рождения ден на партията на страницата си във Facebook.

"През годините доказахме, че сме си научили уроците. Всеки, който преминава моралните стандарти в партията, понася своите последствия, без значение на каква позиция се намира. Като демократична партия ние изцяло се доверяваме на гласа на хората. Те ясно показаха на местните избори къде се управлява безпринципно. Затова където трябваше направихме промени, реформирахме цели структури. Вярваме, че промените са за добро и новите лица в партията ще я отворят още повече към гражданите. Затова Политическа Партия ГЕРБ я има - да сме близо до хората, да вземаме присърце проблемите им и да ги решаваме", написа още Борисов.

БСП и ГЕРБ се замерят с обвинения - от парламента до фейсбук, намесиха ДПС и "патриотите"

Периодът на горските заменки има наименование - управление на БСП и ДПС. Това обвинение отправи народният представител от ПГ на ГЕРБ То...

"13 години ГЕРБ е алтернатива на рухналата банкова система, спрените европейски пари и съсипаната икономика. За разлика от тези преди нас ние харчим само толкова, колкото изкарваме. За поредна година вдигаме с 10% доходите. Ударното модернизиране на инфраструктурата в цялата страна и добрите условия за бизнес привиличат инвеститорите, строят се заводи и в тях се дават европейски заплати. На пенсионерите за осма поредна година даваме коледни и великденски надбавки. Също така увеличаваме и месечните им възнаграждения.

Благодаря още веднъж на хората за вярата в нас и за простените грешки. Най-добрият начин да им се отплатим е с работа, работа, работа", завърши премиерът.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 8 Анонимен преди 1 седмица Профил на трол?
  Бойко : Изгоних децата ви . Унищожих и съсипах страната ви . Заробих ви с милиарди заеми . Съсипах здравеопазване, образование и армия ! СТОПИХ ДЪРЖАВАТА ВИ С ДВА МИЛИОНА ! А вие пак избирате МАФИЯТА ГЕРБ !!! ... ЖАЛКИ РОБИ !!!
 • Анонимен 7 Анонимен преди 1 седмица Профил на трол?
  Има ли още някой обикновен българин, който да не е разбрал, че ГЕРБ = ГРОБарите загробват България ? Мафиотите, които управляват България под диктовката на чуждоземни Господари ! България вече не е суверенна държава, тя е американска колония .
 • Анонимен 6 Анонимен преди 1 седмица Профил на трол?
  ГЕРБ - това е МАФИЯТА !
 • Анонимен 5 Анонимен преди 1 седмица Профил на трол?
  Герб е организирана престъъпна група ....яхнала държавата и смуче ли смуче народна кръв
 • Анонимен 4 Анонимен преди 1 седмица Профил на трол?
  Бих добавил - и стимулатор на огромната корупция, възродител на мутро-милиционерските времена и причинител на сринатите ни доходи ...
 • Анонимен 3 Анонимен преди 1 седмица Профил на трол?
  Боклука Борисов с ДепеСарските си ОРТАЦИ дано скоро разберат, че парите не се носят в гроба:целия мащаб на мероприятието ШАХМАТНА СЕЧ ЛЪСНА Просто потърсете в Google Maps северно от с. Сърница - безводието тепърва ни чака - тази гора не се възстановява бързо - без гори няма и води , за въздуха да не говорим
 • Октомври 2 Октомври преди 1 седмица Профил на трол?
  Това изказаното част от шоуто /господари на уеба сега/ ли е или изказване на борисов бойко ? Звучи твърде хумористично и повече от нелепо. Кога бе ? Сега той благодари за простени грешки. Така за да има прошка някой трябва да е поиска . Е , кога борисов е поискал прошка и от къде знае какъв е отговора ? Крайно нелепо.
 • Октомври 2.1 Октомври преди 1 седмица Профил на трол?
  А , иначе единствените заслуги на ес към България е , че направи една Шайка стояща зад борисов бойко СВРЪХБОГАТА И до тук. Плюс още шастливи хора превърнали се просто в ояли се бюрюкрати , адвокати , спекуланти и всичко подобно. И дотук са ползите от ес и това е европейското развитие и фолкцваген по ПОТВЪРДИ категорично. А , друго европейско развитие НЯМА КАК ДА ИМА .
  : 1 !
 • БАЦЕ Е 2-РИ ГОЦЕ С ТРОЙНИЯ ШЛЕМ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ 1 БАЦЕ Е 2-РИ ГОЦЕ С ТРОЙНИЯ ШЛЕМ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ преди 1 седмица Профил на трол?
  да де с КТБ И ТОТАЛНАТА ЕНЕРГИЙНА ЗАВИСИМОСТ ОТ ПУТЯ
 • Анонимен 1.1 Анонимен преди 1 седмица Профил на трол?
  Циклопчо, дърта мастийо !
  : 1 !
Нагоре