Борисов доволен от прокуратурата: Всички искахме румънски модел, ето го

1975
Борисов доволен от прокуратурата: Всички искахме румънски модел, ето го
Снимка: БГНЕС

Всички искахме румънски модел. Това е румънският модел-като се събудиш сутрин да чуеш кого разследват. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Използвам да поздравя и действията на прокуратурата. Всички искахме румънски модел. Това е румънският модел-като се събудиш сутрин да чуеш кого разследват. Бой по всички така, че да има превенция и да спре да се говори по тази тема, каквато и да е като съмнения за корупция. Който, където и както го заварят всичко трябва да се провери и да се повдигат обвинения“, посочи Борисов.

Прокуратурата влиза в НЕК

Държавното обвинение влезе в Националната електрическа компания (НЕК), съобщи Нова телевизия. Информацията все още не е потвърдена офиц...

Лидерът на ГЕРБ проведе среща в парламента с евродепутата от Консервативната партия Джефри ван Орден.

Борисов заяви, че двамата не са говорили за енергетика. „България е много важна, защото точно в тези 6 месеца на нашето председателство ще бъдат решаващите преговори, тъй като за Брекзит се счита, че догодина до юли-август, трябва да приключи. България става изключително важна за тези преговори. Това е нещо, което се надявам, че българският парламент и партиите да съзнават колко важна става България в Европа“, каза Бойко Борисов, цитиран от БГНЕС.

Според него стабилността, спокойствието, разумът, отговорността пред Европа минава през България. „Господ така отреди – в най-сложния момент за Европа България да бъде център. Ние трябва да се възползваме от това, защото дава възможности в много посоки. Много ясно Европа знае, че евроатлантическата ориентация е водещото в нашата политика“, посочи Борисов и заяви, че трябва да има министър с ресор за председателството.

Прокурорът в АПИ: Става въпрос за далавера с много пари

Разследваме далавера с много пари. Това заяви прокурорът Магдален Маринов, който води разследването в Агенция "Пътна инфраструктура" П...

Относно това, че Деница Златева е съобщила, че няма да се съгласи да участва в кабинета на Борисов, той каза, че е факт, че БСП не са конструктивни и приказват само на думи само, за да подлъжат хората, че са конструктивни по национални теми. „Няма по-важна тема днес, защото в темата европредседателство е включена и национална сигурност. В Европа се интересуват вече в България и догодина най-вече. Предложихме прагматично решение по тази тема, което да ни обедини - безспорен добър професионалист, навлязъл в материята и работил вече по въпроса и щеше да стане добре. Те искат да няма председателство, искат да рушат и най-силното им са конспиративните действия. Никой не може да ме упрекне, че не положих всички усилия да има стабилност, обединеност в политическата класа, за да направим едно председателство“, заяви още Бойко Борисов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

Удар по Асен Василев: ГЕРБ, ДПС и опозицията задължиха БЕХ да не разпределя дивидент

20 г. България в НАТО: Тагарев награди военни и цивилни (СНИМКИ)

"Правят глупост": Гроздан Караджов за спешните промени за служебните премиери (ВИДЕО)

Мария Габриел благодари на държавниците, тласнали България към НАТО

Депутатите приеха спешни промени за служебните премиери

Подуправителят на БНБ каза би ли приел да е служебен премиер

И бившият депутат от ДПС Петър Чобанов не иска да е служебен премиер

Омбудсманът: Не мога да съм служебен премиер, ще подам оставка

“В грешка сте”: Атанасов обясни, че няма да има двойни депутатски заплати (ВИДЕО)

Денков за 20 г. България в НАТО: Съюзната сила е най-мощното послание за агресорите

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика