Борисов и Цветанов - семейство след развод: При кого са децата? (ВИДЕО)

6879
Борисов и Цветанов - семейство след развод: При кого са децата? (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

"Няма да коментирам Цветанов. Да вземе колкото иска гласове. Ние сме били 20 години заедно, това е като един брак. Лоша дума няма да кажа. Пожелавам му успех. Ние сме като едно семейство с Цветанов след 20-годишен брак и сме се разделили – той си има ново семейство, а при мен останаха децата." Така премиерът Бойко Борисов коментира политическият проект "Републиканци за България" на Цветан Цветанов, който беше учреден в неделя. Тогава бившият втори в ГЕРБ обяви: "Нека у вас да не остава усещането, че „Републиканци за България“ ще се управлява от джипка, от която безотчетно ще се раздават пари". Цветанов е председател на партията, а негов заместник ще е бизнесменът Павел Вълнев, който живее в САЩ.

България няма да се управлява от джипка, заяви Цветанов и учреди партията си

Коментарът на премиера Борисов дойде от Ловеч, където той присъства на откриването на новия категрален храм "Свети Кирил и Методий". Кадри от посещението на премиера в града бяха публикувани във Facebook профила му.

Видео с коментара на Борисов можете да гледате тук.

След това в село Лесидрен, община Угърчин, премиерът коментира и спечелените в 11 общини частични избори от ГЕРБ.

ГЕРБ се похвали с победа на частичните местни избори

Цветан Цветанов се извини за думите си "няма кой да ме накаже" (ВИДЕО)

Извинявам се за думите си "няма кой да ме накаже". Това заяви в предаването "Студио Actualno" бившият втори в ГЕРБ и лидер на партия "Р...

Той определи резултатите като "добра представителна извадка": "Водихме люта битка с БСП и ДПС, които бяха заедно, както и са единни в парламента. И ние отново ги победихме. Доказахме, че ГЕРБ е в добра кондиция", пише още Борисов.

Борисов и църквата

Малко по-рано министър-председателят Бойко Борисов бе удостоен с ордена на Ловчанската света митрополия с решение на местната епархия за църковни заслуги. Церемонията се състоя в обновения катедрален храм "Св. Св. Кирил и Методий" в Ловеч и бе извършена лично от Ловчанския митрополит Гавриил.

"Преди нямаше катедрала, а сега има и тя е една от най-добре изписаните и изрисувани с всички тронове", посочи премиерът Борисов, докато оглеждаше новите стенописи в църквата.

Премиерът не пропусна да припомни на свещениците, че само у нас не бяха затворени църквите и манастирите по Великден въпреки пандемията от новия коронавирус, след което ги похвали за добрата организация и за спазените противоепидемични мерки по време на църковния празник.

Джема Грозданова разказа как се ръководи ГЕРБ и кога Цветанов и Борисов се скарали

Джема Грозданова – бивш депутат от ГЕРБ и председател на комисията по външни работи в парламента, а сега учредител на „Репу...

"Ние, г-н Борисов с политика не се занимаваме, но когато трявба за нещо да благодарим, ние трябва да го направим, защото Господ помага, но ако ние не благодарим, няма да получаваме", каза митрополит Гавриил. Орденът именно беше знакът на благодарност от страна на епархията за отворените църкви по време на извънредното положение и за парите за храмове в областта.

След награждаването си премиерът посети и близкото неделно училище, като по пътя си дотам бе съпътстван от ръкопляскания и скандирания "Бойко! Бойко!" от жителите Ловеч. В края на миналата година правителството отпусна средства за ремонт и довършване на храмове на територията на Община Ловеч в размер на 141 701 лева. "Много хубава природата. Поне още 6-7 манастира около Ловеч да направим", планира Борисов.

Малко по-късно премиерът посети и местна печатница в града, където обсъди мерките в помощ на бизнеса по време на пандемията и разговаря с част от служителите. След печатницата Борисов направи визита и до друго предприятие в града, изградено с европейски средства.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

Шефът на "Сиела норма": При избори 2 в 1 ще имаме машинно гласуване, при различни дати - трудно

Кой ще е служебен премиер? Радев се срещна и с управителя на БНБ

Горица Грънчарова-Кожарева ли е следващият служебен премиер на България? (СНИМКИ)

При избори 2 в 1: Ще има ли машинно гласуване?

Окончателно: Депутатите решиха МВР да пази бежанските центрове

Нинова е изненадана от Борисов, че не дава кадри на ГЕРБ за служебни премиери (ВИДЕО)

В търсене на служебен премиер: Росен Желязков отиде при Радев

Петков не иска смяна на регулаторите преди вота, докато "водите са мътни"(ВИДЕО)

Борисов иска преговорите с ПП-ДБ да продължат преди изборите (ВИДЕО)

Борисов не иска хора от ГЕРБ да са служебни премиери (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика