X
 
 

БСП също не подкрепя кандидатурата на Емил Димитров за екоминистър

406 1
БСП също не подкрепя кандидатурата на Емил Димитров за екоминистър
Снимка: БГНЕС
БСП няма да подкрепи кандидатурата на Емил Димитров- Ревизоро за екоминистър, стана ясно от думите на червения депутат Кристиан Вигенин.

„Но ние можем само да ви благодарим за нея, за начина, по който тя беше направена, както и за мотивите, с които беше взето решението, защото по един невероятно убедителен начин демонстрирахте цялата несъстоятелност на това управление и цялата си непригодност да решавате проблемите на хората и държавата”, заяви Вигенин.

ДПС: Няма да подкрепим новия министър на околната среда и водите

Няма да подкрепим новия министър на околната среда и водите. Това каза народният представител от ПГ на ДПС Джевдет Чакъров по време н...

Невероятен късмет, по думите на социалиста, било, че новият министър е роден в Перник. Чия кандидатура е Емил Димитров?, попита той.

Благородната програма на Ревизоро, според него, била да съхрани властта, въпреки че щял да плати висока цена. Според Вигенин властта е затънала.

Министър-председателят избяга от безводието в Египет, посочи Вигенин.

Преди това от "Воля" обявиха, че излизат от пленарна зала за гласуването на новия екоминистър. За хората на Веселин Марешки съмнителна била компетентността на Емил Димитров - Ревизоро в ресора екология.

"Воля" напуска пленарна зала и няма да подкрепи избора на Ревизоро за екоминистър

Политическата група на "Воля" ще се дистанцира и няма да подкрепи избора на Емил Димитров-Ревизоро за нов екоминистър. Това обявиха от...

Депутатът от ДПС Джевдет Чакъров обяви, че неговата партия също няма да подкрепи Ревизоро. Трябва да има визия за реформи, посочи той.

Новият министър нямал право на толеранс, по мнението му. Проблемите във водния сектор изисквали спешни мерки. Той трябвало много добре да се координира с другите отговорни ведомства.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Владо Черноземски е радост 1 Владо Черноземски е радост преди 1 седмица Профил на трол?
    Гешев колко дни няма да го арестува?! Митническото "ревизор" вместо да го сложат на вакантното место "шеф на митниците", го натресоха на екологията?! Явно трябва да се замаже много по-глоемия скандал с митническите далавери и рушвети около вноса на медицински и свръх-вредни отпадъци от Италия (пък и кой знае още от къде) в Б-ия и складирането и изгарянето им в Б-ия! Че скандалът е на европейско ни виж още ›› во и БОКо с Гешефта не могат да го замажат и потулят! И Евро-Прокуратурата на Ковеши може да захапе самото БОКо, че и Гешефта за бездействие и платено под масата съучастие! Жалък опит на БКП+ДС-олигархията за спасяване ДС-Ванче караПраси с тераси - става въпрос за първостепенни обекти за националната сигурност (въздух, вода, отпадъци), а и екологичния зам.министър по отпадъците Николай Кънчев от 30 години е личен служител, съпартиец, бизнес-съдружник и съБутилник на ДС-Ванче караПраси с тераси)! Пък и RICO дава признаци за публикуване на разобличаващи материaли и доказателства за престъпна дейност под политико-шпионско-патриотарско прикритие!