Цачева слуша Борисов, отмени отпуските в Агенцията по вписванията

1906
Цачева слуша Борисов, отмени отпуските в Агенцията по вписванията
Снимка: БГНЕС

Работното време на Агенцията по вписванията за седмицата от 26 до 30 юни ще бъде от 8 до 19 часа. Всички отпуски на служителите бяха спрени със заповед още в четвъртък. А гражданите, които се редят, за да подадат своите финансови отчети, вече ще чакат в салона на агенцията, а не отвън. Това разпореди днес министърът на правосъдието Цецка Цачева, след като провери на място как работи Агенцията по вписванията.

Строгите мерки за подобряване на работата на държавната администрацията с граждани и премахване на опашките във всички ведомства идват след разпореждане на министър-председателя Бойко Борисов.

Нов антикорупционен закон, но без анонимни сигнали, обеща Цачева

Правосъдният министър Цецка Цачева обяви, че ще бъде изготвен нов вариант на антукорупционен закон, който вероятно ще е готов до края н...

„Днес получих сигнал от граждани, че въпреки взетите мерки пред Агенцията има опашка от над 30 души. Това най-малкото е неприятно при 30 градуса температура. Затова разпоредих незабавно хората да бъдат пуснати вътре в салона, където има климатик. И дойдох на място да проверя ситуацията и да чуя лично от гражданите какви са проблемите им“, каза министър Цачева. Тя увери гражданите, че подобряването на работата на администрацията ще е системна практика и при нови сигнали ще се реагира незабавно.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика