Десислава Радева: Инцидентът с колата на НСО беше представен провокативно

21878
Десислава Радева: Инцидентът с колата на НСО беше представен провокативно
Снимка: БГНЕС

Съпругата на президента Румен Радев - Десислава, заяви, че инцидентът с кола на НСО, когато служители на жандармерията спряха автмобила, с който се е движила тя, е бил представен провокативно от медиите.

„Имаше спиране на светофар, зад нас беше бус на жандармерията, от който слязоха тежко въоръжени шест момчета с бронежилетки и автомати. Обиколиха колата, аз стоях вътре и не знаех какво се случва. Тогава излезе момичето от НСО, за да се легитимира. В момента, в който той излезе, те отвориха вратата на шофьора и започнаха едва ли не да го хващат за ревера. Той се легитимира с карта. Аз стоях вътре и бях – ни жива, ни умряла”, разказа Радева в първото си телевизионно интервю пред bTV.

Радеви украсиха елхата в президентството (СНИМКИ)

Най-красивото нещо на Коледа са детските усмивки, които ни показват, че трябва да бъдем добри, че всеки от нас има нужда от подкрепа, о...

Тя беше категорична, че не се е случвало да шофира сама автомобил на НСО.

Съпругата на президента разказа още, че се е запознала с него преди 31 години. За първи път се видели на нейно ревю, докато тя работела като манекенка.

"Станахме много близки приятели, започнахме да излизаме, стана приятел и с майка ми. Тогава ми хареса като човек. Ние в годините се виждахме два или три пъти. Голямата любов на Румен Радев е изтребителят", каза още първата дама.

Мечтата на Десислава Радева била да учи журналистика, но не се осъществила. Работила е в рибоконсервна фабрика, после учила в Лесотехническия университет, но това не било нейното призвание. В крайна сметка завършва "Финанси и кредит" в УНСС.

Президентът: Внушават, че съпругата ми е хулиган

Държавният глава Румен Радев обвини държавни структури, че инициират супер продукции с участието на свидетели с интересно минало и мини...

По повод познанството си с водещия Слави Трифонов, Радева обясни, че то датира от 90-те години. "Съквартирантката в Студентски град го доведе една вечер, като се връщаше от купон. В 3 през нощта Слави започна да свири на виола. Впоследствие исках да емигрирам от България, а той ме разубеждаваше", спомня си още тя.

По думите ѝ има предимства да си жена на президента, но недостатъците са повече: "Срещам се с интересни хора и посещавам наистина забележителни места. Но недостатъците са, че губиш свободата си, анонимността."

"Получих страшно много критики, че имам кабинет в президентството. Да, имам. Такива кабинети са имали и другите съпруги на президентите. Охрана от НСО - да, имам. Такава са имали и другите президентши. На мен сега ми се налага да променям нагласите на хората, което е много трудно", допълни жената до държавния глава.

"Трудно бих си представила да командвам един генерал. Всичко - дрехи, гримове, идва от семейния бюджет. А той е формиран само от заплатата на Румен. Спекулира се с неговата пенсия, но до този момент той не е подал документи до НОИ", заяви Радева.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

Удар по Асен Василев: ГЕРБ, ДПС и опозицията задължиха БЕХ да не разпределя дивидент

20 г. България в НАТО: Тагарев награди военни и цивилни (СНИМКИ)

"Правят глупост": Гроздан Караджов за спешните промени за служебните премиери (ВИДЕО)

Мария Габриел благодари на държавниците, тласнали България към НАТО

Депутатите приеха спешни промени за служебните премиери

Подуправителят на БНБ каза би ли приел да е служебен премиер

И бившият депутат от ДПС Петър Чобанов не иска да е служебен премиер

Омбудсманът: Не мога да съм служебен премиер, ще подам оставка

“В грешка сте”: Атанасов обясни, че няма да има двойни депутатски заплати (ВИДЕО)

Денков за 20 г. България в НАТО: Съюзната сила е най-мощното послание за агресорите

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика