Десислава Радева: Инцидентът с колата на НСО беше представен провокативно

21878
Десислава Радева: Инцидентът с колата на НСО беше представен провокативно
Снимка: БГНЕС

Съпругата на президента Румен Радев - Десислава, заяви, че инцидентът с кола на НСО, когато служители на жандармерията спряха автмобила, с който се е движила тя, е бил представен провокативно от медиите.

„Имаше спиране на светофар, зад нас беше бус на жандармерията, от който слязоха тежко въоръжени шест момчета с бронежилетки и автомати. Обиколиха колата, аз стоях вътре и не знаех какво се случва. Тогава излезе момичето от НСО, за да се легитимира. В момента, в който той излезе, те отвориха вратата на шофьора и започнаха едва ли не да го хващат за ревера. Той се легитимира с карта. Аз стоях вътре и бях – ни жива, ни умряла”, разказа Радева в първото си телевизионно интервю пред bTV.

Радеви украсиха елхата в президентството (СНИМКИ)

Най-красивото нещо на Коледа са детските усмивки, които ни показват, че трябва да бъдем добри, че всеки от нас има нужда от подкрепа, о...

Тя беше категорична, че не се е случвало да шофира сама автомобил на НСО.

Съпругата на президента разказа още, че се е запознала с него преди 31 години. За първи път се видели на нейно ревю, докато тя работела като манекенка.

"Станахме много близки приятели, започнахме да излизаме, стана приятел и с майка ми. Тогава ми хареса като човек. Ние в годините се виждахме два или три пъти. Голямата любов на Румен Радев е изтребителят", каза още първата дама.

Мечтата на Десислава Радева била да учи журналистика, но не се осъществила. Работила е в рибоконсервна фабрика, после учила в Лесотехническия университет, но това не било нейното призвание. В крайна сметка завършва "Финанси и кредит" в УНСС.

Президентът: Внушават, че съпругата ми е хулиган

Държавният глава Румен Радев обвини държавни структури, че инициират супер продукции с участието на свидетели с интересно минало и мини...

По повод познанството си с водещия Слави Трифонов, Радева обясни, че то датира от 90-те години. "Съквартирантката в Студентски град го доведе една вечер, като се връщаше от купон. В 3 през нощта Слави започна да свири на виола. Впоследствие исках да емигрирам от България, а той ме разубеждаваше", спомня си още тя.

По думите ѝ има предимства да си жена на президента, но недостатъците са повече: "Срещам се с интересни хора и посещавам наистина забележителни места. Но недостатъците са, че губиш свободата си, анонимността."

"Получих страшно много критики, че имам кабинет в президентството. Да, имам. Такива кабинети са имали и другите съпруги на президентите. Охрана от НСО - да, имам. Такава са имали и другите президентши. На мен сега ми се налага да променям нагласите на хората, което е много трудно", допълни жената до държавния глава.

"Трудно бих си представила да командвам един генерал. Всичко - дрехи, гримове, идва от семейния бюджет. А той е формиран само от заплатата на Румен. Спекулира се с неговата пенсия, но до този момент той не е подал документи до НОИ", заяви Радева.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

Тагарев: Можем да гледаме с насмешка политици, говорещи за излизане от НАТО

Шефът на БНБ обясни на президента Радев защо не може да стане служебен премиер

Радев се срещна и с втория със забрана от Борисов да става премиер

Шефът на "Сиела норма": При избори 2 в 1 ще имаме машинно гласуване, при различни дати - трудно

Кой ще е служебен премиер? Радев се срещна и с управителя на БНБ

Горица Грънчарова-Кожарева ли е следващият служебен премиер на България? (СНИМКИ)

При избори 2 в 1: Ще има ли машинно гласуване?

Окончателно: Депутатите решиха МВР да пази бежанските центрове

Нинова е изненадана от Борисов, че не дава кадри на ГЕРБ за служебни премиери (ВИДЕО)

В търсене на служебен премиер: Росен Желязков отиде при Радев

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика